好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

2022年高考英语阅读理解一轮练(3)(含解析).doc

11页
  • 卖家[上传人]:hs****ma
  • 文档编号:494864430
  • 上传时间:2023-04-21
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:349.50KB
  • / 11 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 2022年高考英语阅读理解一轮练(3)(含解析)AAging brings wrinkles, sagging bodies and frustrating forgetfulness. But getting older is not all bad for many people. Mounting evidence suggests aging may be a key to happiness. There is conflicting research on the subject, however, and experts say it may all boil down to this: Attitude is everything.Older adults tend to be more optimistic and have a more positive outlook on life than their younger and stressed opposites. The big question is why seniors are happier. A recent study suggests one reason: Older adults remember the past through happy memories. Aging can bring more cheer as people bee more fortable with themselves and their roles in society. The older adults said they were enjoying more time with their family, spending more time on hobbies and having greater financial security and did not have to work.But others are doubtful about the link between happiness and growing older."The notion that those in old age are happiest is misleading," said Richard Easterlin, a professor of economics at the University of Southern California. "It is based on paring people of different ages who are the same in terms of ine, health, family life." Easterlin added, "When you take account of the fact that older people have lower ine than younger, are less healthy, and more likely to be living alone, then you will find it hard to accept that they are happier.In fact, scientists have found that as people age, their health declines and social networks disappear as their friends die, which can make the elderly less happy.Even if one does give in to age's dark side, health and happiness don't always go hand-in-hand. It's all about attitude. Research by the University of Chicago’s Yang suggests that attitude about life and happiness, is partly shaped by the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.Despite the conflicting findings about aging and happiness, the good news is that there doesn’t appear to be a limit to how much happiness one can achieve in one’s life. “Most people desire happiness,” Easterlin said. “To my knowledge, no one has identified a limit to attainable happiness.”1.What does the last paragraph mainly tell us?A. The key factor to older adults’ happinessB. There is a conflict between aging and happinessC. No one can define the limit to happiness.D. The relationship between health and happiness.2.Why are some seniors happier according to some experts?A. They focus on what makes them feel good.B. They have their own circle of friends.C. They have better ine after retirement.3.What can we learn from the passage?A. People of the same age have the same sense of happiness.B. Attitude may play a very important role in happiness.C. People who adapt the best to changes are more likely to be unhappy.D. Older adults who have more valuable life experience are more optimistic.4.What’s the topic discussed in the passage?A. Whether aging or attitude brings happiness.B. Why seniors adapt the best to changes in society.C. What the limit to an elder person’s happiness is.D. How older people feel pared with younger people.【文章大意】随着年龄的增加变老,人们的幸福感也是不一样的。

      一些人认为老年人会更幸福些,而另一部分分则持有相反的观点无论如何,幸福的关键在于一个人对生活的态度1.C 【解析】推理判断题根据此段中“the good news is that there doesn’t appear to be a limit to how much happiness one can achieve in one’s life… no one has identified a limit to attainable happiness.”可知,幸福是没有标准和限度的3.B 【解析】推理判断题根据文章倒数第二段中“It's all about attitude. Research by the University of Chicago’s Yang suggests that attitude about life and happiness, is partly shaped by the era in which a person was born. It turns out that individuals who adapt the best to changes also have the highest expected levels of happiness.”可知,人们对生活和幸福的感觉主要取决于一个人的态度。

      故选BB(2015·海口调研测试)A Missouri mom was left stunned after her newborn baby girl was born with two perfectly formed front teeth.Jaklina Bailey weled little Alyssa into the world at a hospital in Branson just three days after Christmas,reports ABC 7.And the tiny infant surprised everyone by showing off a pair of pearly bottom front chompers.“Right when she first arrived,everybody was just shocked,”said Bailey.“Just like,‘She has two front teeth?No kidding?Really?’It was just a big talk about it in the delivery room,”she added.Bailey said even her doctor had been startled by the premature appearance of the baby’s fangs.“She said in her 25­year career this is the second time she’s even seen it,” Bailey told CNN.Dr. Laura Corio,a clinical professor of obstetrics and genecology at New York’s Mount Sinai Hospital,said it was not mon for babies to be born with teeth.But she added it was not pletely unheard of either.“Teeth can be present in oral cavities at birth and may be related to certain other health problems but not always,”she told ABC news.The National Institute of Health reports t。

      点击阅读更多内容
      相关文档
      2025-2026学年上海延安中学高三(上)9月质量调研语文试题和答案.pdf 2024-2025学年上海四校联考高三(上)期中联考语文试题和答案.pdf 2024-2025学年上海崇明区扬子中学高一(上)期末语文试题和答案.pdf 2025年上海市秋季高考语文试卷含答案.pdf 2025-2026学年山东省德州市高三上学期9月校际联考政治试题及答案.pdf 2025-2026学年辽宁省沈文新高考研究联盟高三上学期开学考数学试题及答案.pdf 2025-2026学年山东省泰安市肥城高三上学期开学考地理试题及答案.pdf 2025-2026学年山东省名校考试联盟高三上学期开学考历史试题及答案.pdf 2025-2026学年辽宁省七校协作体高三上学期期初联考化学试题及答案.pdf 2024-2025学年上海松江区(五四学制)六年级(上)期中语文试题和答案.pdf 2024-2025学年上海闵行区七年级(上)期末语文试题和答案.pdf 2025-2026学年山东省名校考试联盟高三上学期开学考化学试题.pdf 2025学年上海市初二上学期阶段教学质量检测语文试题和答案.pdf 2025-2026学年上海华东师大二附中高一语文9月学情检测卷含答案.pdf 2024-2025学年上海实验学校高三(上)期中语文试题和答案.pdf 2025-2026学年重庆市七校联盟高三第一次适应性考试化学试题及答案.pdf 2025-2026学年重庆市七校联盟高三第一次适应性考试历史试题及答案.pdf 2025-2026学年重庆市八中高三上学期入学考历史试题及答案.pdf 2025-2026学年浙江省名校协作体高三9月返校联考数学试题及答案.pdf 2025学年上海华东师大二附中高二(上)语文9月月考卷含答案.pdf
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.