好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

外研社版九年级下册英语Module 8 单元测试卷(一)附答案.docx

11页
  • 卖家[上传人]:亦***
  • 文档编号:279187142
  • 上传时间:2022-04-19
  • 文档格式:DOCX
  • 文档大小:87.04KB
  • / 11 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 外研社版九年级下册英语Module 8单元测试卷(一)一、单项填空(每题1分,共io分)1. 一 I was very because our school volleyball team didn't come to the final.一 Victory and defeat are the common things of men.A. patientB. excitedC. carefulD. disappointedNo one can be right all the time. When people make mistakes, we shouldn't them.A. wait forB. send forC. knock atD. laugh at一 Do you know this lady is doing an experiment in the photo?—Of course. She's a famous scientist called Tu Youyou. She won the 2015 Nobel Prize fbr the discovery of artemisinin.A. whoB. whomC. whichD. whoseMary intended money by herself to watch the 2026 Winter Olympic Games in Milan.A. saveB. findC. to saveD. to find— Don't hope. Everything will be over soon.一 Yes. We should learn to be brave when we are in trouble.A. turn upB. give upC. clean upD. take up—going to see The Chinese Pilot this Tuesday?一 I'd love to, but I'm very busy on weekdays. That is, I can go only on weekends.A. What aboutB.Why notC.Would you like toD. Why don't youCould you mesome water? Ineedit to water these flowers.A. fetchB.carryC.takeD.bring— I wonder.一 Someone who can make me a better person.A. when you often meet your friendshow you make your friends happyB. who you want to make friends withwhere you spend weekends with friends2. In the bookshop, a reader asked the shopkeeper The Three-Body Probleman interesting book.A. whether; are B. how; isC. that; wasD. if; was— Eric hurt his leg playing tennis yesterday. I hope he will get better soon.A. Hope notB. I hope so, too C・ I can't stand it D. You are wrong二、完型填空(每题L5分,共15分)Rose was telling her granddaughter Lily stories about how she had written a best-selling H in her early 30's.“Did you always know you wanted to be a 12 , Grandma?” asked Lily. Rose smiled at her granddaughter, "I 13 knew it on my first day of primary school.”“I felt like that on my first day of primary school too! It was singing. I used to be sure that I would be a singer/9 said Lily. "Why 'used to', Lily?” Rose asked.“Well,“ began Lily, “I 14 be the best singer in the class. But there was a new girl coming to my class, and she was better at singing than I was. What was the point(意义)of 15 as she was much better than me?”“You know, Lily,“ Rose said. "Although I was the best at writing in primary and middle school, 的一些建议,并未提到孩子正面临许多困难。

      24 .【答案】B【解析】细节理解题根据文章第二段中的“Life can be cruel(残酷的)”和第三段中的“Be open to life anyway v 可知选 B25 .【答案】D【解析】推理判断题本文是一位父亲给自己的孩子写的一封书信,信中提供了自己的建议, 同时表达了深深的父爱,故这篇文章应是一封家信BMs Rosen提供了四名学生所写的他们关于学校的一些回忆26 .【答案】A【解析】主旨大意题根据文中的 We invite them to write about their school memories. Let s share some of them ” 可知答案27 .【答案】C【解析】细节理解题结合Rocky 一栏中的“Unpleasant memory: Tests”可知答案为C28 .【答案】B【解析】细节理解题Brita和Angel都提至I」了 Ms Rosen,故答案为B29 .【答案】C【解析】推理判断题通读四个人的Advice可推断,这四名学生都觉得努力学习是很重要 的30 .【答案】D【解析】细节理解题根据文中四个人的“Favourite memory”可知D项正确。

      C本文是关于“职业电子游戏玩家”的介绍想要成为职业玩家并不是一件简单的事情,而且 职业玩家也面临许多压力31 .【答案】D【解析】细节理解题根据 Big business 描述中的 “In 2017, there were more than 3,000 gaming competitions and over 10,000 professional players worldwide可知答案32 .【答案】B【解析】词义猜想题根据Big business中的描述可推断,电子游戏这个行业开展得很好, 故画线词的意思是“Doing well”33 .【答案】A【解析】细节理解题根据文中的“Tiredness is another, and injuries(受伤)are common”可知 A项描述不符合文意34 .【答案】C【解析】推理判断题最后一段的最后一句字面含义为“生气的父母依然可能听到孩子的辩 解’我玩游戏是为了将来的工作由此可推知,一些青少年痴迷于玩电子游戏35 .【答案】A【解析】主旨大意题通读全文可知,本文主要介绍了职业电子游戏玩家的工作并不一直是 有趣的,也有很多困难和压力,故答案为A。

      四、.【答案】C36 .【答案】E.【答案】F37 .【答案】G.【答案】D五、.【答案】A38 .【答案】C.【答案】Understanding what you enjoy and what you are good at.39 .【答案】考虑你喜欢做什么很重要,因为工作最终会是你生活中的一大局部40 .【答案】 How you should plan for your future career as a middle school student.八、.【答案】thin41 .【答案】young.【答案】teaching42 .【答案】always.【答案】activities43 .【答案】encourages.【答案】ourselves44 .【答案】student.【答案】interesting45 .【答案】such七、【答案】【范文赏读】My Unforgettable Middle School LifeHow time flies! My colourful middle school life is nearly ending. Here is what I think of about myself.In the past three years, I have got a lot of knowledge. I was really grateful to my teachers for their help. I got on well with my classmates. We learned from each other. I had many interests such as reading books, drawing pictures and so on. However, I was not good at sports. Sometimes I was late for school but I tried to be on time later.In the future, I will have more sports and try to plan my time carefully, ril try my best to do better.when I got into high school, I met a girl in my English class. She was always the best writer. I used to 16 because of it, thinking that I was no longer the best writer; I was 17“So what did you do?” Lily asked. “I did what any person would do,“ said Rose. "I did everything to be better than her.^^“Did you ever write better than her in your class?” Lily asked. "No. But I realized that it wasn't about being the best out of everyone, it was about being the very best that I could be. So I 18 my love for writing, and look where I am now..." Rose 。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.