好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

新概念英语2高材生一课一练.docx

13页
  • 卖家[上传人]:闪****
  • 文档编号:299674926
  • 上传时间:2022-05-28
  • 文档格式:DOCX
  • 文档大小:21.55KB
  • / 13 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 本文格式为Word版,下载可任意编辑新概念英语2高材生一课一练 1 1 actor / ? / n.男演员 angrily / @ / adv.生气地 angry / @ / adj.生气的 attention / / n.留神 bear /? / v.容忍 behind /? ? / prep.在……的后面 business / ? = / n.事 conversation / ? + / n.谈话;会话 enjoy / / vt.赏识 in the end 结果 interesting / / adj.好玩味的 loudly / ? / adv.大声地 play /? / n.戏 private / ? ? + / adj.私人的 rudely / ? / adv.无礼地,粗鲁地 seat / / n.座位 v .坐下 theatre / . / n.剧场,戏院 turn / / vi.转身 答案:1,C; 2,C; 3,B; 4,C; 5,B (Text 1) M: Good morning. I’d like to speak to Mr. Adams, please. This is Edward Miller at the Sun Valley Health Center. W: Mr. Miller, my husband isn’t at home. I can give you his business phone if you’d like to call him at work. (Text 2) W: Jack must have been joking when he said that he was going to give up his job. M: Don’t be too sure. He told me that he was trying to sell his house. (Text 3) W: How can I get to the shopping center from here? M: You can take a bus or a taxi,but it isn’t too far. Maybe you’d like to walk. (Text 4) M: Tell me,Li Hua. Last time I met you,you were planning to go to a law school,but why have you changed your mind? W: Well,I’ve decided to learn English because it is a tool to learn the advanced science and technology from the West. It will play an important part in the realization of China’s Modernization Programme. (Text 5) M: Mary,how many languages can you speak? Apart from English,of course. W: I speak German very well,and I can also write in German. M: Any other languages? W: I can speak a little French. I can’t speak it very fast though. 1. The small house is theirs. 2. My room is untidy. 3. My aunt’s cat is lovely. 4. The clean coats are ours. 5. The beautiful dress is your sister’s. 6. Jim’s book is old. 7. The thin father is mine. BCCCC 1. 畏缩的。

      展现在结尾处,前面一向在说“鬼”的事情,这里又听到了脚步声,因此我们的 心里是“惧怕的(scared)” 2. Footsteps.“人的走路声” 3. They go hiking and sleep outside. 结合After hiking all day, we find a place to camp for the night.这句话,整理出此题的答案 4. Because they want to cook their food. 原文中的...so that we can cook our dinner引导的是一 个目的状语从句,表示“取火”的目的,符合此题的内容 5. Because they tell ghost stories before going to sleep. 结合we all hear footsteps and we are all so scared that we can’t get to sleep. 这句话的意思得出此题答案:畏缩的理由是鬼故事而 2 3导致不敢睡觉 1. Your English is getting better and better. 2. The school master will look over our studies in half an hour. 3. She is always ready to help others. 4. They didn’t tell me whether she had left. 5. Hainan is the second largest island of China. 6. I’d like to reserve some seats for the opera. 7. The match ended at three o’clock. 8. How did you open the door? 2 aunt /± / n.姑,姨,婶,舅母 breakfast / ? ?? / n.早餐 late / / adv.迟,晚 lunch / / n.午餐 outside / ? ? / adv.外面 repeat / ? / v.重复 ring / / v.(铃或等)响 telephone / ? / n. until / / prep.直到 答案:1,B; 2,C; 3,C; 4,A; 5,A (Text 1) M: Have you ever read Harry Potter? W: I’m afraid I haven’t. M: What a pity! You really should. It’s very interesting, you know. W: I have a copy here. If you like, I’ll lend it to you. (Text 2) M: Look! Jack has got the ball. He’s going like lightning towards Oxford’s goal. Oh, go on, Jack. W: That Oxford centre-half is trying to stop him. (Text 3) W: Alan, have you got a meeting in Edinburgh? M: Yes. I’m going to see some important people. Why? W: I’m going to visit Glasgow on Wednesday and it’s quite near Edinburgh. M: Ah...l’m going to drive there tomorrow, so you can go with me. (Text 4) M: Did you watch the football match on TV yesterday evening? W: No, I didn’t. I had dinner with a friend and didn’t go back home until 8 o’clock. (Text 5) M: Shall we watch TV tonight? W: All right. What’s on tonight? M: A pop show on Channel six is at 7: 30. Then at 8:20 there’s a western. 1. is sleeping, sleeps 2. Is it raining 3. is having, has 4. talks, is talking 5. rains, is not raining, is shining, Does it rain CADBD 1. B。

      根据全文的意思,Jigs 和Reads只有五个月大就可以出去猎取hare说明应当是dogs 2. A根据Jigs and Reads had nothing to eat for a day. They knew that things weren’t right at home. 这两句话可以得出:家里没有吃的了 3. C见原文He looked out and could not believe—they were drawing a big hare through the snow 4. D从短文内容看:大雪天里,Jigs和Reads在家中没有吃的东西时外出探索食物,给了 Bob极大的扶助(找到了吃的东西) 5. C根据全文内容看,首先是饿了,想找吃的东西;其次是外出找食物,整夜未归;再 4 5次是逮到一只野兔;结果将野兔带回了家因此,选项C 符合此题的答案 1. She has beautiful big dark eyes. 2. The dark comes very early in winter. 3. They kept their plan dark. 4. They will be coming by t。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.