
2020-2021学年新教材高中英语Unit5HumansandNature单元测评习题(含解析).pdf
14页第五单元测评第五单元测评(时间:120 分钟 满分:150 分)第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题每段对话仅读一遍1 1.Where was the man from?A.Australia. B.New Zealand.C.England.2 2.What does the man suggest the woman do tomorrow night?A.Stay at the party for a while.B.Study at school.C.Do her work.3 3.What are the speakers talking about?A.A news report.B.A driving test.C.A car accident.4 4.What does the man mean?A.He’s sure to pass the test.B.He also thinks the test difficult.C.He hopes the woman can pass the test.5 5.What are the speakers mainly talking about?A.A job position.B.A sales engineer.C.An electrical company.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。
每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间每段对话或独白读两遍听第 6 段材料,回答第 6、7 题6 6.What does the girl think of the boy’s parents?A.Friendly.B.Understanding.C.Strict.7 7.What can we learn from the conversation?A.The girl likes chemistry very much.B.The boy got a good grade in chemistry.C.The boy did worse than the girl in chemistry.听第 7 段材料,回答第 8、9 题8 8.What is the purpose of the survey?A.To do a market research.B.To introduce a new product.C.To persuade people to apply for credit cards.9 9.What does the man ask the woman to do?A.Fill out a form.B.Sign a form.C.Pay his credit card bills.听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
1010.Where will Mr White be at 11 o’clock?A.At the office.B.At the airport.C.At the restaurant.1111.What will Mr White probably do at one in the afternoon?A.Meet a guest.B.Have a meeting.C.Read a report.1212.When will Miss Wilson see Mr White?A.At lunch time.B.Late in the afternoon.C.The next morning.听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题1313.What is the woman’s plan for Saturday?A.Going shopping.B.Going camping.C.Going boating.1414.Where will the woman stay in Keswick?A.In a country inn.B.In a five-star hotel.C.In her aunt’s home.1515.What will Gordon do over the weekend?A.Visit his friends.B.Watch DVDs.C.Join the woman.1616.What does the woman think of Gordon’s coming weekend?A.Relaxed.B.Boring.C.Busy.听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
1717.What is the proper distance between us and our computer screen?A.15 cm.B.50 cm.C.95 cm.1818.Where should the window be when we use the computer?A.On our left or right.B.In front of us.C.Behind us.1919.What should we do when we use the computer?A.Keep our elbows below the keyboard.B.Stay near the window.C.Take some exercise regularly.2020.What is the speaker mainly telling us?A.How to protect our eyes.B.How to use a computer healthily.C.How to use a computer differently.第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。
A AWhen I was in medical college,I went camping with some of my friends.The season was summer;therefore,we chose to go to the seaside.After arriving there,we rented a room and left our luggage there.We finished lunch and then decided to rent a boat because the sea and the weather were beautiful.We started to row,but about one mile out,the weather suddenly changed.Although the weather was not good,we didn’t want to give up.But finally my friends and I agreed that we should go back.We tried to change the boat’s direction,but as soon as we changed it,the oarlock(桨架) broke.Therefore,we were unable to turn back.We had to wait for help because we couldn’t do anything.After seeing the change of weather,we shouldn’t have continued to row,but it was too late.We regretted it.The sea changed a lot,the waves got very high,and the boat began to shake like a cradle.One of my friends started to cry;another started to vomit(呕吐).Three hours passed,but nobody came to help us.We were just praying.Fortunately,after five long hours of waiting,two big boats came to rescue us and we escaped.If they hadn’t come to get us,we would have crossed the border between Turkey and Greece because the border was very close.This is the most exciting story of my life because we could have been dead,but luck was with us and we escaped.2121.What does the author mainly tell in this passage?A.A scary experience at sea.B.An exciting experience when swimming.C.The changeable weather at the seaside.D.It is dangerous to boat at sea.2222.They were not able to turn back because . A.the weather was bad for them to do soB.they couldn’t change the boat’s directionC.they couldn’t row the boatD.they didn’t know which direction to go in2323.What they regretted was that when the weather changed. A.they went camping at the seasideB.they went on rowingC.the waves got very highD.they started too lateB BI was hungry because after a full day of exploring the German town,I hadn’t eaten anything more than a pizza.I’m comfortable travelling through a country where I don’t speak the language,but I would almost rather go hungry than sit in a restaurant eating alone.After wandering around the town for another half an hour,I finally chose an Italian restaurant that seemed friendly enough.I know I should have gone for more traditional German food,but the idea of a plate of Italian noodles for only six euros was too much to pass up.So I nervously entered.As I stood there,I noticed all the happy families and friends eating together.The hostess found a small table for me next to the front entrance.“Great,”Ithought,“now people can look at this friendless traveller as they enter.”Then I started to wonder how many of the customers might mistake me for the hostess and how much this would interrupt(打断) my meal.Then a woman,whose name is now lost to memory,invited me to have dinner with her and her family.I couldn’t believe it!This was the German friendliness I had read about.I walked to their table.I can be quite shy when talking to new people.I also started to wonder how this would work.Do I have to talk to them the whole time?Do they even know English?The meal began awkwardly.The woman’s two children mostly stared at me.Fortunately the parents spoke enough English and I knew a little German.I came into this restaurant afraid of eating alone and I ended up conquering my shyness.Separate bills came for each of us;we paid and went our own ways.The family probably ended up discussing their day while I just walked back to my hotel with a smile on my face.2424.The author chose an Italian restaurant instead of a German one probably because . A.the author didn’t like German foodB.the food in the Italian restaurant was cheapC.the Italian restaurant was popular in the townD.the German restaurants in the town were closed2525.When invited to have dinner with the family,the author was . A.happy B.angryC.disappointedD.surprised2626.We can conclude from the passage that the author . A.couldn’t speak any GermanB.was outgoing and enjoyed talking to peopleC.didn’t like to travel in a foreign countryD.had an enjoyable dinner with the family2727.What’s the author’s purpose of writing the passage?A.To share her experience in Germany.B.To encourage readers to travel in Germany.C.To explain why Germans are friendly.D.To express thanks to the German family.C COceanNoisePollutionOceanNoisePollutionSome scientists say that animals in the ocean are increasingly threatened by noise pollution caused by human beings.The noise that affects sea creatures comes from a number of human activities.It is caused mainly by industrial underwater explosions,oceandrilling,and ship engines.Such noises are added to natural sounds.These sounds include the breaking of ice fields,underwaterearthquakes,and sounds made by animals themselves.Decibels(分贝)measured in water are different from those measured on land.A noise of 120 decibels on land causes pain to human ears.Inwater,a decibel level of 195 would have the same effect.Some scientists have proposed setting a noise limit of 120 decibels in oceans.They have observed that noises above that level can frighten and confuse whales.A team of American and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure some animals.The research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearing.This seriously affected the whales’ ability to exchange information and find their way.Some of the whales even died.The explosions had caused their ears to bleed(流血) and become infected(感染).Many researchers whose work depends on ocean sounds object to a limit of 120 decibels.They say such a limit is a greater danger than they believed.They want to prevent noises from harming creatures in the ocean.2828.According to the passage,which of the following is increasingly dangerous to sea creatures?A.The sound of a car.B.The sound of voices.C.Man-made noise pollution.D.The sound of steps.2929.According to the passage,natural sounds include all of the following EXCEPT . A.sounds made by animals themselvesB.ocean drillingC.underwater earthquakesD.the breaking of ice fields3030.Which of the following is TRUE of whales?A.They won’t be confused by noises.B.They are deaf to noises.C.Their ability to reproduce will be lowered by high-level noises.D.Their hearing will be damaged by high-level noises.3131.According to the passage,what will scientists most probably do in the future?A.They will work hard to reduce land noise pollution.B.They will protect animals from harmful noises.C.They will try to set a limit of 120 decibels.D.They will study the effect of ocean noise pollution.D DA young emperor penguin(帝企鹅) won’t be getting a free ride all the way back to its Antarctic home,but the bird’s human friends in New Zealand will help it to get a little closer.The penguin is recovering well at Wellington Zoo,where it had a medical procedure on Monday to wash out much of the beach sand it had swallowed apparently mistaking it for snow.It may need a few months to recover,but wildlife officials have been trying to figure out how the 3-foot-tall bird will get home.Transporting it to Antarctica is near-impossible in the southern winter,and there are fears that the penguin may have acquired infections(传染病)in the warmer New Zealand environment that could spread to other penguins.On Wednesday,a group headed by the Department of Conservation decided officials will help the penguin get part of the way home by releasing it into the Southern Ocean,southeast of New Zealand-and letting it swim the rest of the way.“The reason for not returning the penguin directly to Antarctica is that emperor penguins of this age are usually found north of Antarctica on pack ice and in the open ocean,” the department’s biodiversity spokesman Peter Simpson said.The bird is estimated to be about two and a half years old,a juvenile(幼雏)in a species that reaches breeding age at around four or five.It will be released on the northern edge of the region where young emperor penguins are known to live.Simpson said he was unsure how far the penguin would have to swim before reaching its final destination.The logistics for the trip haven’t been set and the penguin won’t be released until it has recovered,which could be months.Untilthen,it will remain at the zoo.“The bird is isolated in an air-conditioned room filled with large blocks of ice,” said zoo spokeswoman,Kate Baker.3232.What is the passage mainly about?A.The warm environment of New Zealand.B.Transporting an emperor penguin directly home.C.An emperor penguin found in New Zealand.D.The group that saved an emperor penguin.3333.What can we learn from the second and third paragraphs?A.The penguin will have a medical examination.B.The penguin might be transported home.C.The penguin is now in good health.D.The penguin ate sand instead of snow by mistake.3434.According to the passage,Peter Simpson . A.is an official working at Wellington ZooB.is the spokesman of the Department of ConservationC.is the head of the Department of ConservationD.knows exactly the distance the penguin has to swim home3535.The underlined word “logistics” in the passage means . A.practical arrangements B.designed symbolsC.skilled expertsD.strong disagreements第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。
选项中有两项为多余选项How long could you stand on Antarctic ice before your bare feet froze solid?Aminute.Maybetwo?If you’re an emperor penguin,you can do it for two months in cruel winds at as low as -75 degrees Fahrenheit. 36 ,but their special circulation acts as a kind of antifreeze to keep them warm enough. Penguin legs and feet have evolved to lose as little heat as possible.Penguin feet preserve heat by restricting blood flow in really cold weather,keeping foot temperature just above freezing. 37 . Blood vessels to and from the feet are very narrow and woven closely together,cooling the blood from the body on the way to the feet and heating the blood as it returns to the body. 38 . This special ability is part of how penguins keep their eggs warm until they hatch.Each penguin egg’s father balances it on his feet and covers it with his very warm layer of feathered skin to keep it cozy while females are out feeding at sea. 39 .If females haven’t returned with food by time the chicks hatch,male penguins feed their babies for a few days on a kind of “milk” made from special cells inside their throats. 40 .Your hands get whiter during freezing weather because there’s less blood in them which has been redirected to the central part of your body to make sure vital organs stay warm. A.Penguin legs work like a heat exchange systemB.Those naked bird feet may look extremely coldC.Therefore,the male penguins must stay together in groupsD.However,parenting doesn’t stop there for these devoted fathersE.Emperor penguins also have the ability to “recycle” their own body heatF.Feet get cool blood so there’s less heat to lose,while the body stays warm and comfortableG.Infact,humans have the ability to restrict blood flow to their hands and feet in cold weather too第三部分 语言知识运用(共两节,满分 45 分)第一节(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
In the South Pole,boxes of medical equipment and food were dropped from a plane.People ran out to 41 the boxes from the sky immediately 42 everything froze solid.They were extremely 43 for the supplies.The station is in 44 from March to September.In extreme cold and winds,making a landing would be 45 .Working here is extremely 46 . A year before,Jerri Nielsen had seen a(n) 47 looking for doctors to work at the station.She 48 and settled down in Antarctica. Soon,she discovered a lump(肿块)in her body.She had hoped it would be harmless. 49 ,it began to grow and needed 50 attention.And Nielsen was the only 51 there and fell into the strange situation of having to be her own patient. Over the next few months,Nielsen 52 emails from doctors in the United States for medical 53 ,and from her family for emotional(情感的)support. 54 medical supplies and drugs were airdropped and Nielsen began treatment to fight the 55 .At first,the lump became small.Then, 56 ,it began to enlarge again. Seven months after 57 the lump,Nielsen was finally 58 from the South Pole and had the lump 59 back in the United States.Thanks to her 60 and the Internet,Nielsen made it home alive and later published a book about her amazing experience. 4141.A.open B.packC.collectD.check4242.A.beforeB.afterC.whenD.until4343.A.hopefulB.curiousC.reliableD.grateful4444.A.debtB.darknessC.troubleD.peace4545.A.easyB.dangerousC.cheerfulD.reasonable4646.A.suitableB.informalC.challengingD.comfortable4747.A.invitationB.pictureC.reportD.advertisement4848.A.appliedB.publishedC.quitD.offered4949.A.CuriouslyB.UnfortunatelyC.LuckilyD.Obviously5050.A.personalB.mediaC.publicD.medical5151.A.doctorB.scientistC.assistantD.engineer5252.A.hunted forB.handed in C.relied onD.replied to5353.A.educationB.researchC.supportD.training5454.A.LegalB.CheapC.TraditionalD.Necessary5555.A.stressB.diseaseC.coldD.hunger5656.A.howeverB.otherwiseC.thusD.besides5757.A.enlargingB.curingC.discoveringD.cleaning5858.A.dropped offB.picked up C.taken off D.taken up5959.A.developedB.replacedC.absorbedD.removed6060.A.workmatesB.patientsC.equipmentD.lump第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Danger is not what we expect.But the truth is that it often comes suddenly and unexpectedly.How can we get out of danger?There are many answers to this question.The key is whether we can face danger 6161. (brave). What you must remember is that you must believe in 6262. (you).Just remember that it is you 6363. can defeat any danger.Tell yourself that you can turn into a superwoman or a superman when you are 6464.danger.This is why I am going to tell you the stories of Mrs.Weldon and Dr.Murray. Mrs Weldon reported that her baby was about 6565. (knock) down by a car when she was trying to save her baby.Mrs Weldon 6666. (weigh)only forty kilograms.She looked as if she was a very weak lady often 6767. (dress) in skirts,but she said she pushed the car to save her baby.Dr.Murray,azoologist,wrote that he,after6868. some wolves ran,jumped nearly three metres high into the air to take hold of the 6969. (low)branch of a tree.Perhaps you are wondering if you can do such things as they did.You can also be lucky to escape any 7070. (injure)! 第四部分 写作(共两节,满分 35 分)第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。
文中共有 10处语言错误,每句中最多有两处每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词删除:把多余的词用斜线(\)划掉修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分I took a trip to China a few months before.It was a wonderful experience where is beyond description.We spent three weeks visiting Beijing,Shanghai and several other tourist attraction.The closer we approached the centre of China,the much I liked it.Then we went to Hong Kong last week,which I think is different with Beijing.It is noisiest place I have ever seen.And another thing that give me a deep impression was the people in China—they were so much friendly.Anyway,the trip itself was interested.I can’t wait to flying to China again.第二节 书面表达(满分 25 分)假设你叫李华,你的美国朋友 Peter 写信问你关于南极的探险是否值得的看法。
请你根据下面所提供的信息,回信给 Peter,说明你的观点1.南极探险可以让人们更加了解全球变暖;2.探险家的勇敢可以鼓励年轻人探索世界;3.气候条件恶劣,一些探险家会因此失去生命……注意:1.词数 100 左右;2.信的开头和结尾已给出,但不计入总词数Dear Peter,__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Yours,Li Hua第五单元测评附:听力原文(Text1Text1)W:You’reAustralian,aren’t you?M:No,I was born in London,although my mother is from New Zealand.(Text2Text2)W:I’m afraid I can’t come to the party tomorrow night.I have to work on a report for school.M:Well,why don’t you at least try to stop by for a little while?W:OK,then.(Text3Text3)M:I’m filling out the report.So,you were driving along Bay Avenue?W:Yeah.I was driving along Bay Avenue.Andsuddenly,that man stopped really fast.I couldn’t stop in time.(Text4Text4)W:Do you think Professor Morrison’s biology test was too difficult?M:Well,I wish I could just get a passing mark.(Text5Text5)W:I suggest you apply for the job as an electrical sales engineer in Mlawi.The conditions are excellent.M:You may be right,but job satisfaction is more important than money.(Text6Text6)M:How was your chemistry exam?W:I thought I was going to get a C in chemistry,but I got a B.My parents will be OK with that.M:You are lucky.I got a D in chemistry.W:Oh,gosh!Are your parents going to kill you?M:They know I hate chemistry.I told them not to expect good grades in chemistry,and they understand.W:You are so lucky you have understanding parents like them.(Text7Text7)M:I was stopped by one of those market researchers today.She was doing a survey on money.W:Really?What kind of things was she asking?M:She wanted to know whether I was a spender or a saver,and how I usually paid for everything.W:Hmm.Did you tell her I pay for everything?M:Uh,no...Anyway,she asked me how many times I’d used a credit card in the past month.I told her I didn’t have one,and the next thing I know,she asked me if I wanted to have one!W:But you’re only 18!M:Well,I filled out the form anyway.The only thing is...she asked if a parent could sign it,so...(Text8Text8)W:Hello,MrWhite.Do you think it’s possible for us to talk sometime today?M:I’d love to,MissWilson,but I’ve got a pretty tight schedule today.I’ve got to finish reading the yearly financial report by 10.Then I have to drive to the airport to pick up an advertiser at 11.After that,I’ll have a meeting with him over lunch.W:Can I see you after lunch?M:Well,let me see...after lunch,I have to attend a senior staff meeting,which may last about two hours.Can you come at 3?We can talk for an hour before I meet my sales team at 4.W:I’m afraid an hour is too short.What about tomorrow morning?M:9 to 11,then.I’ll wait for you at the office.W:OK,see you then.(Text9Text9)W:Gordon,I’m going to Keswick in the Lake District this weekend.M:Really?W:Yeah,five of us.Why don’t you join us?We’re getting to Keswick on Friday.Then we’re going boating on Saturday.And on Sunday,we’re going to do some shopping.Then I will take some time to visit my aunt Lucy.M:You’re not going to camp,areyou?Isn’t it a bit cold?W:No,we’renot.It is a bit cold.We’re staying in a country inn.It’s not like five-star hotels or anything.But it’s really comfortable.M:Hmm,soundsinteresting.Youknow,it’s the boating that I don’t like.W:Well,what are you up to?M:Sit on my sofa all weekend and watch the DVDs I’ve just bought.And that will be a busy weekend.I may finish watching Friends.W:I don’t know how you can do that all weekend,Gordon.I’d get bored.M:Iknow,Iknow.But that’s really what I want to do.(Text10Text10)M:Computers are becoming more and more popular now,not only with adults,but also with children.But do you know computers can be harmful to your health?If you sit too close to the computer screen,the light will injure your eyes.Your eyes should be at least 50 cm from the screen.Remember to look away from the screen sometimes.This gives your eyes a rest.When you use a computer,the window should be on your left or right.If it’s behind you,the light reflects on the screen.If it’s in front of you,the sun and the screen will both shine into your eyes.If you use the keyboard for a long time,follow these two rules.Keep your elbows at the same height as the keyboard.Stop sometimes and exercise your hands and fingers in a different way.If you are sitting in front of a computer for a long time,stand up every 30 minutes and exercise your arms,legs and neck.1 1.C 2 2.A 3 3.C 4 4.B 5 5.A 6 6.B 7 7.C 8 8.C 9 9.B 1010.B 1111.B 1212.C 1313.C 1414.A1515.B 1616.B 1717.B 1818.A 1919.C 2020.B2121.A 写作意图题。
全文讲述了作者“海上划船——天气突变——桨架断裂——等待救援”的过程,主要讲的是作者在海上的一次可怕经历2222.C 细节理解题根据第二段中的“...butassoonaswechangedit,theoarlockbroke.”可知,他们的桨架断了,致使他们无法划船,这正是他们无法返回的原因2323.B 细节理解题根据第三段首句中的“Afterseeingthechangeofweather,weshouldn’thavecontinuedtorow...”可知,在看到变天后,他们不应该再继续划船,其中后半个分句是虚拟语气,“should(not)+have+done”表示“本来(不)应该做某事”,因此作者认为当时不应该继续划船2424.B 细节理解题根据第二段的“IknowIshouldhavegoneformoretraditionalGermanfood,buttheideaofaplateofItaliannoodlesforonlysixeuroswastoomuchtopassup.”可知仅仅 6 欧元的意大利面条对作者还是比较有吸引力的2525.D 细节理解题根据第三段的“Icouldn’tbelieveit!ThiswastheGermanfriendlinessIhadreadabout.”可知作者感到很惊讶。
2626.D 推理判断题根据最后一段的“...Ijustwalkedbacktomyhotelwithasmileonmyface.”可推知,作者和家人共进了一次愉快的晚餐2727.A 写作意图题本文的目的是和大家分享作者在德国旅游时的经历2828.C 细节理解题由第一段可知,人类活动制造的噪声污染正日益对海洋生物产生危害,故选 C 项2929.B 细节理解题由第二段可知,oceandrilling 属于 man-madenoise,故选 B 项3030.D 细节理解题由第五段中的“...werecausingwhalesintheareatolosetheirhearing.”可知,高分贝的声音会损伤鲸鱼的听力,故选 D 项3131.B 细节理解题由最后一段可知,科学家们想要努力保护海洋生物免受噪声的伤害,故选B 项3232.C 主旨大意题根据全文可知,文章围绕着如何帮助帝企鹅回到南极而展开3333.D 推理判断题根据第二段“towashoutmuchofthebeachsandithadswallowedapparentlymistakingitforsnow”可知,帝企鹅误把沙子当雪吃下去,科研人员需要帮它将沙子清除出体外。
3434.B 推理判断题根据文章第四段及第五段最后一句中的“thedepartment’sbiodiversityspokesmanPeterSimpsonsaid”可知,B 项正确3535.A 词义猜测题由文章倒数第二段中的“...forthetriphaven’tbeensetandthepenguinwon’tbereleaseduntilithasrecovered,whichcouldbemonths.”可知,把这只帝企鹅送回去的具体安排还没有确定,直到它身体完全康复了,它才会被送走,因此A 项正确3636.B 3737.A 3838.F 3939.D 4040.G4141.C collecttheboxes“拿走箱子”根据上下文可知,医疗设备及食物从天而降,人们跑出来把盒子取走4242.A 空格前说要立刻取走,这里是南极,所以应是赶在所有东西冻僵前4343.D 句中的主语 They 指的是当地的人们,由于交通不便,对这些物资他们是非常感激的4444.B 根据常识可知,南极从 3 月到 9 月是极夜4545.B 根据前文可知,在极其冷和狂风中着陆是危险的4646.C 根据前文可知,在这里工作是困难的,有挑战的。
4747.D Jerri 到南极工作,是因为看见招募医生的广告4848.A 根据上下文可知,看到广告后,Jerri 申请了工作,定居在南极这里也表明了 Jerri 是医生的身份4949.B 前文说她希望这个肿块是良性的,不幸的是,它开始变大5050.D 根据上下文可知,肿块变大,需要 medicalattention“医疗护理”5151.A 根据前文提示可知,Nielsen 是这里唯一的医生,所以她陷入一个自己要治疗自己的境地5252.C 根据上下文可知,Nielsen 通过(依赖)邮件,与美国的医生联系,作为医疗上的支持,与家人联系,为她提供情感上的支持5353.C 见上题解析5454.D 根据上下文可知,必需的物资和药品通过空投给她5555.B 于是 Nielsen 开始了对抗疾病的斗争5656.A 根据上下文可知,起初肿块变小了,然而,它又开始变大5757.C 在发现肿块 7 个月后,Nielsen 最终被从南极接走5858.B pickup“接载”5959.D hadthelumpremoved“将肿块切除”6060.A 后文提到 Nielsen 可以活着回家,根据常识可知,此处指她的同事。
6161.bravely 6262.yourself 6363.that/who 6464.in 6565.tobeknocked 6666.weighed6767.dressed 6868.whom 6969.lowest 7070.injury短文改错略。












