好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

第二单元听力材料.doc

4页
  • 卖家[上传人]:ss****gk
  • 文档编号:287043153
  • 上传时间:2022-05-02
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:64KB
  • / 4 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • Unit 2 Topic 1i •听句子,选择正确图片每个句子读一遍Lin some cities there is too much noise pollution caused by cars.2. Litter influences the look of our cities.3. Light pollution is harmful to our eyes・4. Many factories pour waste water into rivers, lakes and so on.5.Sometimes people use chemicals too much in their fields.II •听句子,选择正确答语每个句子读一遍6・What,s wrong with Ann?7. Don't you think his radio is too noisy?8. Do you like living in China?9. What about going to West Hill for a picnic?10. What were you doing when your mother came home?Ill•听短文,选择正确答案。

      短文读两遍Many places in the world need more fresh water than they already have・ Every country is trying to find ways to turn salt water into fresh waterIn some places, the sun isn, hot enough or it does not shine every day. In such places, people get fresh water from the sea by heating the sea water. This way costs more money, but it works faster than the sun.And heating isn't the only way to get fresh water from salt waie匚 People are trying some other ways. One way is to cool the sea water below zero・ The fresh water will turn into icc first. Take the ice out. That's the fresh water you want.Which way is the best? The one that produces the most fresh water with the lowest price. There may be a different way for each place・IV•听短文,回答问题。

      短文读三遍Mr. White works in an office. Every morning he has breakfast with his wife at half past seven, and then he reads newspapers, drinks a glass of milk and finally leaves home at eight o'clock to take the train to his office・ One morning he was still sitting at the breakfast table and reading newspapers at five past eight. He didn't seem to be in a hurry and asked his wife for another glass of milk•“Another glass?” his wife asked, “but arenX you going to the office today?” “The office?" he looked up from his newspaper and said in surprise, "am I not in my office?,'I •听句子,选择正确图片。

      每个句子读一遍1 .Cutting down too many trees is harmful to human beings, animals and plants.2. The farmland changes into deserts in some places.3. As we know, throwing rubbish here and there is a bad behavior.4. The flood washes the earth away.5. Don't smoke in public! IFs impolite・II •听对话,选择正确答案每段对话读两遍6. M: Where have you been, Lily?W: fve been to a factory.M: What did you do there?W: I went to see if the factory was pouring waste water7. M: How long have you been a member of Greener China, Kate?W: For about 5 years・M: What have you done these years?W: Fve written many reports on the environment.8. M: Who is in the classroom?W: All the students are on a field trip. There is nobody in the classroom.9. M: Lucy, come here and read the news, please・W: What is it about?M: It's reported that the government has cut off the water supply of Harbin City.W: Why did the government do that?M: Because a chemical factory polluted the Songhua River.10. W: Have you ever drawn pictures on public walls?M: No.W: Thai's very good. You have already helped protect our environment.M: I think it's our duty.III. 听对话及问题,选择正确答语。

      每段对话和问题读两遍I LW: When are you going to the chemical factory?M: Everyone wants us to go there next Friday・Q: When will they go to the chemical factory?12. W: Shall wc have lunch at a restaurant near the beach?M: That's interesting. But I think having it in the open air is more interesting•Q: Where will they have lunch?13. W: When did Tom come here?M: Ten years ago. But he has been at this school for only two years.Q: How long has Tom been at the school?14. W: Stop making such noise! You may disturb your sister in her room.M: Oh, I'm sorry for what I have done・Q: Where are they talking?15. W: The pollution in our city is becoming more and more serious.M: Yes, I agree with you. But the government is trying to solve the problem.Q: What are they talking about?IV. 听短文,完成下面表格。

      短文读三遍My hometown is so beautiful. It has changed a lot during the past ten years. The river near the factory is very clea匚 You can" imagine what it looked like ten years ago. It was dirty and smelt bad. You could always find rubbish and dead fish in it. Can you see the straight and wide street next to the river? It was once very narrow・ Now, in the town, you can breathe fresh and clean air every day・ But the air in the past was very bad一it was full of dust all day long. Thanks to the efforts of the government, our environment is becoming better and better.Unit 2 Topic 3I .听句子,选择正确图片。

      每个句子读一遍l. Tum off the lights when you aren9t using them.2・You'd better walk or ride a bike instead of taking a bus or a taxi.3・Don't buy cups or boxes which people can use only once・4. Don,t use plastic bags when you go shopping・ You,d better use a basket.5. Give old clothes to poor students in the countryside or reuse them.II •听对话,选择正确答案每段对话读两遍6. M: Jenny, what do you do to help protect the environment?W: 1 reuse plastic bags・7. M: Mary, you look sad, please cheer up. Everything wi。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.