好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

中考英语题型组合选练8阅读理解外研版.doc

7页
  • 卖家[上传人]:人***
  • 文档编号:445544628
  • 上传时间:2023-08-11
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:826.01KB
  • / 7 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 2019年中考英语选练(8)(阅读理解)A话题体裁词数难度建议用时征文广告143★★4分钟Articles WantedMy Story◆Articles should be typewritten (打印的), using only one side of the page. ◆Your name, year of birth, school name (and coaching teacher), home address and e-mail address must be included. ◆For photos, write the information on the back of each envelope: PLEASE DON’T FOLD(折叠). ◆Please keep copies of your texts, pictures or photos. ◆The sentence MUST BE WRITTEN with your name at the end of each article, “I promise the above work is completely original (原创的). ”◆If your article is chosen, it will be put on China Daily and you will get a special gift. SEND IT ALL SUMMER! For more information, please contact (联系) us! Tel: (010) 92136116Fax: (010) 92674363E-mail: mydream@chinadaily. com. cn Mail: My dream. Box 6161, Beijing, China1. All the information about the writer must be included except his/her _______. A. school name B. e-mail address C. year of birth D. telephone number2. What is required for the articles wanted according to the passage? A. They must be fully created by the writers themselves. B. They must be typed on both sides. C. They must be sent in June. D. They must be sent with the copies of texts and pictures. 3. According to the passage, you can send your articles ________. A. within 3 weeks B. all summerC. all the year round D. during the whole term4. How many ways can you find in the passage to contact My Story? A. 1. B. 2. C. 3. D. 4. 5. Who do you think will write articles for My Story? A. Students who are interested in writing. B. Teachers who love writing and taking photos. C. Parents who wish their kids to be popular writers. D. Readers who have stories. 1.【解析】选D。

      细节理解题由征稿要求第二条可知2.【解析】选A细节理解题由征稿要求第五条可知3.【解析】选B细节理解题由中间黑体字SEND IT ALL SUMMER! 可知4.【解析】选D细节理解题这四种联系方式是、、电子邮件和写信5.【解析】选A推理判断题由征稿要求的第二条中的“要求注明学校名、教师”可知BThere are over 20,000 animals at Chester Zoo. All are flying, jumping and playing happily in 125 acres of wonderful gardens.LANTERN MAGIC  A relaxed and unforgettable night time journey through the zoo with festive characters and giant animal lanterns to light your way.www.chesterzoo.org/christmasTALKING ANIMALS  Find out more about our 20,000 animals by joining one of our daily animal talks in the zoo. Plan your day using our app.Visit www.chesterzoo.org/talks.STAY OVER  Treat the family and stay over in one of Chester and Cheshire's many hotels. Visit www.chesterzoo.org/hotels and make great savings on hotel & zoo ticket package deals!MEMBERSHIP & ADOPTIONS  You can support us and our animals by becoming a member or adopting an animal. Buy your membership at www.chesterzoo.org.1.If you want to know more about animals when you visit the zoo, you can     . A.have a night time journeyB.become a member of the zooC.stay in one of Chester & Cheshire's hotelsD.join one of the daily animal talks in the zoo2.Which can help you if you want to spend a night in a hotel in Chester?A.Lantern Magic. B.Stay Over.C.Talking Animals. D.Membership & Adoptions.3.You can buy your membership at     . A.www.chesterzoo.orgB.www.chesterzoo.org/hotelsC.www.chesterzoo.org/talksD.www.chesterzoo.org/christmas参考答案:[主旨大意] 本文是一则广告,介绍了Chester Zoo的游览活动和成为会员的方式。

      1.D 2.B 3.AC阅读下列短 文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项Mr. Baker worked in a big factory. He was busy and had little time to rest. One summer, he decided to go to the sea to spend his holidays.One afternoon, it was very hot. Mr. Baker came into a restaurant, sat at a table and wanted to drink. Just then, an old man came up to him and said, “How do you do, sir?” “How do you do?” Mr. Baker asked the old man to sit next to him. “Could you drink something with me?” “Thank you,” said the old man. “Have you ever been here before?” “No, I haven’t.” “You look lonely, don’t you?” said the old man. “Let’s have a bet (打赌), shall we?”It interested Mr. Baker. “But what shall we bet on?” “I can bite(咬) my left eye-ball,” said the old man. “I can bet you five dollars.”Mr. Baker didn’t believe and put $5 on the table. The old man took out of his glass eye-ball, put it into his mouth and bit it. Mr. Baker had to give his money. “It doesn’t matter, young man.” The old man said, “I’ll give you another chance to win the money back. I can also bite my right eye. I’ll bet you $10.”“I’m sure he is able to see. And I must win his money,” he thought. So he took out ten dollars from his wallet.But he was very surprised: the old man took out his false tooth and bite his right eye with it. Then he put the money into his pocket and went away quickly.阅读短文,选择最佳的答案。

      5分)1. Mr. Baker went to the sea_______.A. to eat out B. to have a restC. to drink something D. to make a bet 2. The old man said hello to Mr. Baker because _______.A. they were good friends B. he 。

      点击阅读更多内容
      相关文档
      安徽省安全员《A证(企业负责人)》冲刺试卷三.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪业务操作》预测试卷三.docx 安徽省安全员《A证(企业负责人)》模拟试卷一.docx 2026年房地产经纪人《房地产交易制度政策》模拟试卷四.docx 安徽省安全员《B证(项目负责人)》冲刺试卷二.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪专业基础》预测试卷四.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪业务操作》考前点题卷一.docx 2023年通信工程师《通信专业实务(传输与接入-无线)》试题真题及答案.docx 安徽省安全员《A证(企业负责人)》试题精选.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪专业基础》预测试卷二.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪业务操作》考前点题卷二.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪职业导论》冲刺试卷三.docx 2026年房地产经纪人《房地产交易制度政策》冲刺试卷三.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪专业基础》考前点题卷二.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪职业导论》冲刺试卷五.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪职业导论》冲刺试卷四.docx 2026年房地产经纪人《房地产交易制度政策》冲刺试卷一.docx 2026年房地产经纪人《房地产交易制度政策》冲刺试卷四.docx 安徽省安全员《B证(项目负责人)》冲刺试卷三.docx 2026年房地产经纪人《房地产经纪业务操作》模拟试卷二.docx
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.