好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

2021秋七年级英语上册Unit4FoodandRestaurantsLesson20ILiketheSupermarket课后作业A新版冀教版.doc

5页
  • 卖家[上传人]:m****
  • 文档编号:450216523
  • 上传时间:2023-03-05
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:40.50KB
  • / 5 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • Lesson 20 I Like the Supermarket!一、单项选择1.—Can I get some water ________ you?—No, thanks.A.to B.with C.on D.for2.The room is full. Many people are in ________.A.them B.it C.here D.there3.—Excuse me. Is there a ________ near here? I want to buy some drinks.—Yes. Go along the street, and it's on your left.A.zoo B.school C.supermarket D.museum4.Tom gets______ in China.A.a job B.working C.a work D.job5.Our school life is ________ happiness and sadness.A.full of B.filled of C.full with D.fill with6.My bike is broken(坏了), so I ________ walk to school.A.must B.has to C.musts D.have to7.Mary ________ like bread, but Mike ________.A.doesn't; does B.doesn't; doesn'tC.does; likes D.does; does8.Do you know the answer? Please ________.A.write down it B.write down themC.write it down D.write them down9.________ the photo! Who is the boy?A.Look B.Look at C.Listen D.Listen to10.—Would you like some tea?—________.A.Yes, please B.The same to youC.Me, too D.My pleasure二、按要求完成下列各题11.The bottle is filled with milk. (改为同义句)The bottle ________ ________ ________ milk.12.Do you like to eat chocolate? (作肯定回答)________, ________ ________.13.I must go to school today. (改为同义句)I ________ ________ go to school today.14.I would like to buy some cakes. (对画线部分提问)________ ________ you ________ to buy?15.The bananas are on the table. (对画线部分提问) ________ ________ the bananas?三、连词成句16.you, cookies, do, like__________________________________________________?17.has, go, home, to, he__________________________________________________.18.go, them, let's, with__________________________________________________.19.everything, on, paper, is, the__________________________________________________.20.he, bread, have, does, delicious__________________________________________________?四、 根据短文内容及所给提示,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空On Sunday my mother and I go shopping in a s________21 near my home. It's f________22 of people. My mother needs some ________23(meat) and some apples. I want ________24(cookie) and chocolate. We have e________25 that we want. What a happy day we have!五、补全对话A:Hello, Mary. Let's go to have lunch.B:________26A:________27B:Hamburgers and salad. ________28A:I like chicken and rice.B:Do you like salad?A:________29B:After lunch, let's play soccer.A:________30 Let's play ping­pong.B:Sounds good.A.Yes, I do.B.No, it's difficult.C.How about the food?D.What about you?E.Do you like them?F.What food do you like?G.That sounds great.六、阅读理解 (词数:约100;建议用时:5分钟)Today is Saturday. Laura and her sister go to the supermarket. They buy some food. When they come out of the supermarket, they see a boy. He is about five years old. He is crying (哭). He looks at people and wants them to help him.“What's the matter, little boy?” asks Laura.“I can't find my mum,” says the boy.Laura and her sister take the boy to look for (寻找) his mother. They go into (进入) the supermarket. Twenty minutes later, they find the boy's mother. The mother thanks them and gives them some apples.Laura and her sister feel very happy for helping the boy.31.Laura goes to the supermarket with her ________.A.mother B.father C.sister D.friend32.Laura buys some ________ in the supermarket.A.food B.clothes C.books D.fruit33.The boy wants people to ________ him.A.sing with B.thank C.help D.play with34.They find the boy's mother ________ minutes later.A.5 B.10 C.15 D.2035.What does the boy's mother give them?A.Pears. B.Bananas. C.Grapes. D.Apples.答 案一、1.D 2.B 3.C 4.A 5.A 6.D 7.A 8.C 9.B10.A 点拨:本题运用交际法。

      上句句意:你想要些茶吗?“Would you like + 名词?”句型的肯定回答用“Yes,please.”;否定回答用“No,thanks.”二、11.is full of 12.Yes; I do 13.have to14.What would; like 15.Where are三、16.Do you like cookies17.He has to go home18.Let's go with them19.Everything is on the paper20.Does he have delicious bread四、21.supermarket 22.full 23.meat24.cookies 25.everything五、26.G 27.F 28.D 29.A 30.B六、31.C 点拨:细节理解题由Laura and her sister go to the supermarket. 可知Laura和姐姐去购物,故选C32.A33.C 点拨:细节理解题由He looks at people and wants them to help him.可知这个男孩想让人们来帮助他,故选C。

      34.D 点拨:细节理解题由Twenty minutes later, they find the boy's mother.可知20分钟后她们找到了男孩的妈妈,故选D35.D 点拨:细节理解题由The mother thanks them and gives them some apples.可知男孩的妈妈给了她们一些苹果,故选D。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.