
最新八年级英语上册Unit4Reading课件牛津译林版课件.ppt
21页Unit 4 Wild animalsReading【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件thick How can they survive ? as few as 1,000protectfurtake actionsIn dangerhunternowhere【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Wolong MountainWolong reserve Pandas’ ideal home encourage【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件bamboo forestbamboosbamboo shootsbamboo leaves【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件ten daysXi Wang【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Listen and answer:1. What’s the story about?It’s about a giant panda.2. What will happen to giant pandas if we do nothing?There will be no more giant pandas in the world .【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Questions:1. How old was the baby panda when the writer first saw her? What did she look like?2. What did we call her? What does it mean?3. How heavy did Xi Wang weigh at birth?4. How long did she drink her mother’s milk at the very beginning?5. When did she start to eat bamboo shoots and leaves?6. Why did she have to look after herself when she was 20 months old?【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Give the right answers:1. How old was the baby panda when the writer first saw her? What did she look like?She was only ten days old. She looked like a white mouse.2. What did we call her? What does it mean?We called her Xi Wang. It means “hope”.3. How heavy did Xi Wang weigh at birth?She weighed just 100 grams.【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件4. How long did she drink her mother’s milk at the very beginning?For up to 14 hours a day.5. When did she start to eat bamboo shoots and leaves?When she was six months old.6. Why did she have to look after herself when she was 20 months old?Because her mother had another baby.【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Find the main ideas:Paragraph 1:Paragraph 2-3:Paragraph 4-6:Paragraph 7-8:sth about Xi Wangthe growth of Xi Wangthe problems of pandastake actions to protect pandas【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Word match:survivefurbamboo shootsforestsprotectencouragereservesstay alivegiant panda’s favourite foodthick hair of animalskeep ··· safe from dangerlarge areas of land with treesspecial areas for wild animalssupport【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件a. She started to look after herself.b. She was about 10 kilograms and started to go outside her home.c. She looked like a white mouse.d. She began to eat bamboo shoots and leaves.e. She weighed 100 grams.f. She weighed 35 kilograms.1 day 10 days 4 months12 months20 months6 monthsecbdfa【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Note-making 1The growth of Xi WangAge WeightFood1 day1.5.10 days2. /4 months3.8 months4.6.12 months/20 months/100g10kg35kgher mother’s milkbamboo shoots and leaves【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Note-making 2Having some of the problemsTaking the following actions7.⒑⒑8.⒒⒒9.⒓⒓ If hunters catch a giant panda, they will kill it for its fur. If farmers cut down trees and forests, giant pandas will have nowhere to live. If people find baby pandas, they will often take them away. make giant panda reserves bigger build more new reserves encourage farmers to leave the giant panda reserves【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Discuss with your partners:: What other problems will the giant pandas have? What actions can we take?【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Have a face-to-faceinterview about pandas【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Summary:What’s the purpose of this passage?Take actions to protect giant pandas.【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件Homework:Write an article. What’s the relationship(关系关系) between wild animals and human beings? 【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件GoodbyeThanks a lot【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件【最新】八年级英语上册 Unit4 Reading 课件 牛津译林版 课件。












