好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

英语八年级英语下册任务型阅读及答案.pdf

22页
  • 卖家[上传人]:工****
  • 文档编号:577135699
  • 上传时间:2024-08-21
  • 文档格式:PDF
  • 文档大小:4.58MB
  • / 22 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 最新英语八年级英语下册任务型阅读及答案一、八年级英语下册任务型阅读专项练习( 含答案解析)1 . 任务型阅读CI'm Sarah. I had little passion ( 激 情 ) in my life before. But what happened the other daychanged my mind. It was then that I learned how important it is to have a passion in life.That day I went home in Mum's car. When Mum stopped at a red light, someone on the sideof the road caught my eye. It was a man dressed in rags ( 衣 衫 褴 褛 )・ He washomeless. That didn't interest me, because I had seen many people like him before. Thosepeople usually looked unhappy and hopeless.But this man was different in some way. He was not sitting alone with a sad look. Instead( 相 反 ) ,he had a radio in his hand and was dancing happily to the music. The radio seemedto be the most precious ( 珍贵的) thing he had."Mum, why does that man have a radio although he's homeless?"! asked."Maybe he bought it, "she answered."But why didn't he use the money to buy food or clothes?He paid for something that he didn'tneed."WelLSarah,sometimes food and clothes aren't the most important."That man must love music so much that he bought a radio instead of food or clothes. I soonknew that happiness is the key to life.Since men I am always thinking of what is truly important in life. A home, a meal, clothes-these things are only part of the life. What we often forget is that we all need a light on a darkday. We all need a passion which gives a person the happiness they need to keep going.根据材料内容完成下列任务。

      1) How did Sarah go home that day?(2) What was the homeless man doing when Sarah saw him?(3) 判断:Sarah had a talk with the homeless man.(4) 判断:Sarah wanted her mum to buy a radio for the homeless mall.(5) What can we learn from the passage?A. Be happy with what we have.B. Always ask for he|p when in double.C. It's hard to give people the help they need.D. Happiness is more important than anything else in life.【 答案】 (1) By car.(2) Dancing happily to the radio music.(3) 0(4) 0(5) D【 解析】 【 分析】本文属于记叙文阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了快乐是我们生活中最重要的东西。

      ( 1 ) 细节理解题,根据第二段That day I went home in Mum's c a r .可知那天萨拉坐车回家,故填By car.( 2)细节理解题,根据第三段 Instead ( 相 反 ) ,he had a radio in his hand and was dancinghappily to the m usic.可知当萨拉看见他的时候,那个无家可归的人正在快乐的跳舞,故填Dancing happily to the radio music.( 3 ) 细节理解题,通读全文可知萨拉没有和那个无家可归的人交谈,因此错误 4 ) 细节理解题,根据第三段 Instead ( 相 反 ) ,he had a radio in his hand and was dancinghappily to the m usic.可知那个无家可归的人有收音机,因此错误 5 ) 推理判断题,根据最后一段 We all need a passion which gives a person the happinessthey need to keep go in g.可知快乐是每个人生命之中最重要的东西,故选D。

      点评】这篇短文内容比较简单,理解不难各小题与上下文联系比较紧密,答题中一定要注意联系上下文答完后多读几遍,看看是否符合逻辑,适当修改2 . 从方框中A - E 选项中选出符合各段意的小标题Friends important to us. They make our lives more interesting and meaningful. If you want tohave many good friends, you must be a good friends first. Do you know how?A dishonest person has no chance of having true friends. Most importantly, don't lie!Do what you say you are going to do. Never make a promise you know you can't keep. Goodfriendship is based on trust-if you break a friend's trust, he friendship may be over.If your friend tells you a secret, don't tell it to anyone else. Never say something bad aboutyour friend behind his or her back. And don't let others say bad things about your friend.You don't have to agree with other people. Just listen to what they say. Don't always talk tothem about your problems. Invite them to share their feelings with you more often.You should understand your friend if he/she wants to be alone or go out with other people.Friendship doesn't require that you always have to be together. Always treat a friend as you wantto be treated, be sincere and kind to everyone and you will be popular with people around you.A.Be honestB.Be loyal ( 忠诚的)C.Be a listenerD.Keep your promisesE. Give your friend space【 答案】A; D; B; C; E【 解析】 【 分析】本文介绍了怎么做才能有很多朋友。

      A. Be honest 要诚实B. Be loyal要忠诚C. Be a listener做个倾听者 D. Keep your promises 信守诺言E. Give your friend space给你的朋友空间( 1 ) 根据 A dishonest person has no chance of having true friends. Most importantly, don't lie不诚实的人没有机会有真正的朋友最重要的是别撒谎,可知应是Be honest要诚实,故选 Ao(2) 根据 Do what you say you are going to do. Never make a promise you know you can't keep照你说的去做永远不要承诺你知道你不能做的事情,可知应是Keep your promises信守诺言,故选D°(3) 根据 If your friend tells you a secret, don't tell it to anyone else. Never say something badabout your friend behind his or her back. And don't let others say bad things about your friend 如果你的朋友告诉你一个秘密,不要告诉别人。

      永远不要在背后说你朋友的坏话工不要让别人说你朋友的坏话,可知应是Be loyal要忠诚,故选B 4 ) 根据 Just listen to what they say. Don't always talk to them about your problems 听听他们说什么不要总是和他们谈论你的问题,可知应是Be a listener做个倾听者,故选C5) 根据 You should understand your friend if he/she wants to be alone or go out with otherpeople. Friendship doesn't require that you always have to be together 你应该理解你的朋友,如果他/ 她想独处或与其他人出去友谊并不要求你们总是要在一起,可 知 应 是 Give yourfriend space给你的朋友空间,故选E 点评】考查任务型阅读,可以将整个文章首先浏览一遍,大概理解意思,找到可以匹配信息的选项3 . 阅读下面短文,从方框中选出适当的句子填入1-5的空白处,使文章完整、通顺(其中有两个选项多余)。

      In the 13th century, the famous Italian traveler, Marco Polo, traveled a long way to China.During his stay in China, he saw many wonderful things. One of the things he discovered was thatthe Chinese used paper money. In Western countries, people did not use paper money until the15th c e n t u r y . .A Chinese man called Cai Lun invented paper almost 2,000years ago. He made it from wood.He then put these pieces of paper together and made them into a book.We use a lot of paper every day. If we keep on wasting so much paper; there will notbe any trees left on the earth. Every day, people throw away about 2,800 tons of paper. It takes17 trees to make one ton of paper. This means that we are cutting nearly 48,000 trees every day.Since it takes more than 10 years for a tree to grow, we must start using less paper now. If wedon't, we will not have enough time to grow more trees to take the place of those we use forpaper.We can use both sides of every piece of paper, especially when we are making notes.We can choose drinks in bottles instead of those in paper packets. We can also use cottonhandkerchiefs and not paper ones. When we go shopping, we can use fewer paper bags. If theshop assistant does give us a paper bag, we can save it and reuse it later.If we all think carefully, we can help protect trees. But we should do it now, before itis too late. A. Now paper still comes from trees.B. Everyone can help to save paper.C. However, people in China began to use paper money in the 7th century.D. He took the wood from trees and made it into paper.E. So how can we save paper?F. Paper is made from trees.G. China is the first country that use paper money in the 7th century.: 答案】C; D; A; E; B【 解析】 【 分析】文章大意:这篇文章主要讲述了中国人在很久以前发明了造纸术,用树木来制作纸张,现在人们依旧使用这种方法。

      这也致使了很多树木被砍,尤其是纸张的浪费加剧了这一问题所以我们应该节约用纸,例如双面使用,用手帕等A. Now paper still comes from trees.现在纸还是从树上取下来的B. Everyone can help to save paper.每个人都可以帮助节省纸张C. However, people in China began to use paper money in the 7th century.然而, 中国人在 7 世纪开始使用纸币D. He took the wood from trees and made it into paper.他把木头从树上取下来做成纸E. So how can we save paper?那么我们怎样才能节省纸张呢?F. Paper is made from trees.纸是用树做的G. China is the first country that use paper money in the 7th century.中国是 7 世纪第一个使用纸币的国家1)根据上文:在西方国家,人们 直 到 1 5 世纪才使用纸币和 下 文 2000年前,一个叫蔡伦的中国人发明了纸。

      他用木头做的然后他把这些纸放在一起,做成一本书可知空格处应该是中国是什么时候是用纸币的,起到承上启下的作用2)根据上文:他用木头做的空格处就应该说明怎样木材的来源 3)根据下文:我们每天用很多纸如果我们继续浪费这么多纸,地球上就不会有任何树木了每天,人们扔掉大约2800吨纸一吨纸需要1 7 棵树这意味着我们每天要砍伐将近48000棵树可知主要谈论纸与树的关系,现在的纸还是来源于树4 )根据下文:我们可以使用每一张纸的两面,特别是做笔记时我们可以选择瓶装饮料而不是纸袋饮料我们也可以用棉手帕,而不是纸手帕当我们去购物时,我们可以用更少的纸袋如果店员确实给了我们一个纸袋,我们可以保存它,以后再使用可知是说明怎样节约用纸空格处与下文是总分关系,故选E5)根据下文如果我们都仔细考虑,我们可以帮助保护树木但我们现在应该做,在为时已晚之前可知这是对每个人提出号召,节约用纸也就是保护树木 点评】七选五的答案选项较少,并且给出的都是句子因此, 我们可以通过句子的完整性或者句子后面的标点符号来判断句子在文章中的位置另外通过阅读选项有可能找出跟其他选项表达完全不同意思的句子,这样的话我们就可以直接将该选项排除。

      4 . 暑假即将来临,你会如何充实度过每一天?以下有5 条建议,请从A - E 中选择它们相应的标题A. Try an instrument B. Green ideas C. A family trip D. Super partyE. To be a collector(1) Everyone should protect our earth. Choose a green project, and try to save water orelectricity ( 电 ) at home. You should keep the habit from now on.(2) Summer is the best time to hold an indoor party. Invite your best friends to your home.Play games and tell jokes for a great time.(3) Pick up one of your favorite instruments, such as guitar or violin, and take a music classduring the summer. Your classmates may be surprised when the new semester comes.(4) What do you like most? Stamps, photos, matches, toys? No matter what you like, collect itfrom now on. It records your youth and can be a big treasure ( 财富)in the future.(5) Plan a trip with your parents. You can find information on the Internet first and choose thebest place. The beach is one of the coolest places to visit as it gives you sunshine and sandcastles( 沙 堡 ) .【 答案】(1)B(2) D(3) A(4) E(5) C【 解析】 【 分析】短文大意:暑假来临,文章介绍了 5 种如果过暑假的建议,包括学一种乐器,做一个环保的人,去旅行,晚餐聚会和做一个搜集者。

      A. Try an instrument 尝试一种乐器B. Green ideas环保的想法C. A family trip 一个家庭旅行D. Super party晚餐聚会E. To be a collector 做一个搜集者(1 ) 根据文段提到的Everyone should protect our earth可知,文段的标题是环保的想法,故选B 2 ) 根据文段提到的Invite your best friends to your home可知,文段的标题是晚餐聚会,故选Do( 3 ) 根据文段提到的Pick up one of your favorite instruments可知, 文段的标题是尝试一种乐器,故选A 4 ) 根据文段提到的No matter what you like, collect it from now o n可知,文段的标题是做一个搜集者,故选E5 ) 根据文段提到的Plan a trip with your parents.可知, 文段的标题为一个家庭旅行,故选C 点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉文章大意,熟悉选项,为每个文段选出正确的标题,即可。

      5. 请阅读下面有关人员的信息,然后从A-E中找出与之相匹配的选项A. City Soccer MatchThe soccer match in our city is coming. Hope all the soccer fans can take part in it!B. City LibraryThere are over 1,000 books of different kinds in this library. Two big reading rooms can hold2,000 readers. It's open from 9:00 a.m. to 7:00 p.m. on weekends.C. Health ClubDo you want to look after your health? If you join our club, you can swim, play basketball,volleyball and ping-pong in the gym ( 体育馆) .D. R unningIf you keep running for 30 minutes every morning, you can be thin and healthy. And it can alsomake you clever.E. Canon Digital ( 数码)CameraA Canon Digital Camera with 8 million pixels ( 像 素 ) is on sale for 2,500 yuan in WonderfulSupermarket.(1) Mrs. Smith doesn't like to exercise outside, but she likes playing inside.(2) Paul likes doing sports. He usually plays soccer in the park with his friends. His favoritesport is soccer.(3) Zhao Xiaolin wants to buy a camera. Then she can take photos and show to her classmates.(4) Jim is very interested in pandas but he knows little about them. He wants to borrow somebooks on pandas.(5) Sally, an 18-year-old girl, wants to be thin. She likes to exercise outside.【 答案】(1) C(2) A(3) E(4) B(5) D【 解析】 【 分析】A. City Soccer Match城市足球赛;B. City Library城市图书馆C. Health Club健康俱乐部D. Running 跑步E. Canon Digital ( 数 码 ) Camera佳能数码相机(1)句意:斯密斯女士不喜欢在室外锻炼但是她喜欢室内运动,因此她可以去体育场参加健康俱乐部,故答案是C。

      2 ) 句意:保罗喜欢运动,经常跟朋友一起在公园踢足球,他最喜欢的运动是足球,因此他应该参加城市足球赛,故答案是A3 ) 句意:赵晓琳想买一部相机,于是她可以照相让同学们看想买相机就买佳能数码相机,故答案是E4 ) 句意:吉姆对熊猫感兴趣,但是他对熊猫一无所知,他想借一些有关熊猫的书借书应该去图书馆,故答案是B (5 ) 句意:1 8 岁的女孩莎莉像瘦下来,她喜欢室外锻炼,跑步是最好的也很容易实施的室外锻炼,故答案是D 点评】考查任务型阅读,本题属于信息匹配类的任务型阅读,首先理解选项的意思,然后读懂每一小题的意思,然后逐一比较,找到最合理的匹配6 . 请阅读下面关于校园意外受伤的紧急处理方法,进行配对,将相应的段落标题填入第( 1 )〜( 4 ) 中,并完成第(5 ) 小题A. Ice Bag Cools the Injury PartB. Keep Still and R estC. Press Hard with the ClothD. Lifting the Injured PartAt school lots of students get injured when they are doing sports or playing with each other.Here are the tips you can do at once after an injury.(1) Don't move the injured part of your body. You'd better lie down and rest.(2) Get a bag with an ice in it. Keep the ice bag on the injured part of your body for half anhour. Take away the bag for a quarter. Then put it back on for several minutes.(3) Get a piece of clean cloth around the body area. Tie the cloth hard enough to hold the ice.Don't press it too hard.(4) Put up your injured area which is higher than the level of your heart. If it's a serious injury,call 120 immediately.(5) In which part of a magazine can you most probably read this passage?A. News. B. Health. C. Travel. D. Fashion.【 答案】(1) B(2) A(3) C(4) D(5) B【 解析】 【 分析】本文是介绍了关于校园意外受伤的紧急处理方法。

      A. Ice Bag Cools the Injury Part用冰袋冰敷受伤的部位B. Keep Still and R est保持不动并休息C. Press Hard with the Cloth用衣服用力按压伤口D. Lifting the Injured Part将受伤的部位举起来( 1 ) 根据 You'd better lie down and rest , 可知 B 选项 Keep Still and Rest 关于休息,rest,的信息匹配,故答案是B 2 ) 根据 Keep the ice bag on the injured part of your body for half an hour,可知 A 选项 IceBag Cools the Injury Part关于冰袋,ice bag的信息匹配, 故答案是A 3 ) 根据 Tie the cloth hard enough to hold the ice. Don't press it too hard., 可知,故答案是 Co( 4 ) 根据 Tie the cloth hard enough to hold the ice. Don't press it too hard.可知 Press Hardwith the Cloth用布用力按压, 信息匹配, 故答案是D。

      (5 ) 本文是介绍了关于校园意外受伤的紧急处理方法,故本文来自杂志了关于健康一栏,故答案是B 点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,选择匹配的标题7. 根据短文内容,回答问题Liu Tuchi, an 87-year-old man, has given away thousands of books to kids in five villages inSouthwest China and built some reading rooms in the past 13 years by collecting and sellingrubbish.nAfter selling the rubbish, I go to bookstores to search for good books," Liu said. When he hasenough books, he sends them to the kids in the villages.Liu was an officer in Sichuan Province before retiring ( 退 休 ) in 1993. "I passed by a primaryschool in Qilong Village in 2005 and was shocked by the poor conditions," he said. With oldclassrooms and broken desks, the students hardly had any books. So Liu took out more than 5,000 yuan and raised more than 8, 000 yuan from his family and friends to give away books to theschool. Since then, he has kept on giving away books to rural ( 农村的) kids.Liu's work has opened his new lifestyle ( 生活方式) . He collects and sells waste, such asbottles and old newspapers. In 2008, Liu started building reading rooms. So far he has built morethan 15 reading rooms. Liu always says, "Children in rural areas should not be left behind,especially in education."(1) When did Liu Tuchi begin to give away books to rural kids?(2) How did Liu make money to buy books for the kids?(3) What did the primary school in Qilong Village look like in 2005?(4) How many reading rooms has Liu built so far?(5) Why does Liu do his best to buy books for the rural kids?【 答案】 (1) In 2005.(2) By collecting and selling rubbish.(3) It had old classrooms, broken desks and few books for students.(4) He has built more than 15 reading rooms.(5) Because he thinks they should not be left behind, especially in education.【 解析】 【 分析】本文讲述了刘图奇为农村孩子们做慈善的事情。

      1 ) 根据 Liu Tuchi, an 87 -year-old man, has given away thousands of books to kids... in thepast 13 years , 可知在过去的13年里他一直在做慈善,故 Liu Tuchi从 2015年开始把书赠给农村的孩子们,故答案是In 20052) 根据 has given away thousands of books to kids ...by collecting and selling rubbish , 可知Liu Tuchi通过收垃圾卖垃圾来赠书,故答案是By collecting and selling rubbish.(3) 根据 I passed by a primary school in Qilong Village in 2005 and was shocked by the poorconditions/* he said. With old classrooms and broken desks, the students hardly had anybooks , 可知2005年祁隆村中学只有旧教室、破书桌和几本供学生阅读的书。

      故答案是Ithad old classrooms, broken desks and few books for students.( 4 ) 根据 So far he has built more than 15 reading rooms , 可知到目前为止, 他已经建造了多于 15 间阅览室,故答案是 He has built more than 15 reading rooms. ( 5 ) 根据 Liu always says, "Children in rural areas should not be left behind, especially ineducation.", 可知Liu Tuchi尽力为农村孩子买书,是因为他觉得农村的孩子不应该落在后面,尤其是在教育方面,故答案是 Because he thinks they should not be left behind,especially in education.【 点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。

      8. 阅读各题有关Bruce、Ann、Frank、Emily和 Jo e 五人信息,请 从 A—F 选项中选出符合各人需求的商品选项中有一项是多余选项Thanksgiving Day is coming. Bruce wants to buy his grandma a small present. But heonly has $60. His grandma's eyesight is so poor that she sometimes can't see the clock clearly.Father's Day is several days away. Ann is thinking about the gift for her father. Herfather is a sports lover. He enjoys riding bikes to the countryside at weekends. But he alwayssuffers from back pain from biking.Frank's grandparents live in an area which is very cold in winter; but they have noheating system in the room. Frank wants to send them a gift that can make their bed warm allnight long.Emily's aunt is a writer. Emily decides to give her a present. But she can only affordthings that cost less than $40.Joe's father's birthday is coming. Joe wants to buy a gift for him with $1,800 she madefrom the part-time job. Her father used to be a football player and his back aches from time totime.APrice: $1,699.00A lot of us have a little trouble getting up out of chairs - maybe it's a broken knee or a badback. No matter where the ache or pain is, this lift chair can get your back on your feet.B Price: $679.00This 7-speed bike is designed to provide comfort for the riders. No more aching back frombiking in that uncomfortable, forward position.C Price: $49.98This handsome talking watch has a clever voice that tells you the time when you push abutton. The next time you forget your glasses, your watch will still be able to tell you whattime it is.DPrice: $39.95This desk lamp provides lighting that's perfect for many indoors activities, such as writing,reading, painting, artwork, studying and much more.E Price: $119.98If you like to be warm in your bed, here's the electric blanket for you. It keeps you warm,holding a proper temperature all night long. It is easy to operate and wash.F Price: $59.95Perhaps one of the worst things on a snowy day is the fact that you might slip and fall. Now you can walk easily and naturally on icy patches with Icetrax Pro. Icetrax Pro gives youconfidence in snowy or ice conditions.【 答案】 C; B; E; D; A【 解析】 【 分析】文章大意:本文介绍了 5 个人的基本需求,然后需要我们为这5 个人选择合适的商品。

      1)根据下文意思:Bruce只 有 6 0 美元,并且外婆视力不好根 据 C 选 项 提 到 Price:$49.98 和 This handsome talking watch has a clever voice that tells you the time when you pusha button可知,需要的商品是一个会说话的手表,故选C2 )根据下文意思:父亲喜欢骑自行车,但是他骑车的时候感到背痛根 据 B 选项提到 No more aching back from biking in that uncomfortable, forward position 可知,这款自行车不会背痛,故选B3)根据下文意思:房间没有供热系统,想要一个礼物,使得房间很温暖根 据 E 选项提到的 If you like to be warm in your bed, here's the electric blanket for you 可知他需要一个电热毯,故选E 4)根据下文意思:不能支付超过40美元的东西可知D 选项提到Price: $39.95 , 应该送台灯,故选D5)根据下文意思:他的父亲是个足球运动员并且他的背总是疼,可 知 A 选 项 提 到 Nomatter where the ache or pain is, this lift chair can get your back on your feet, 应该送他这个礼物,故选A。

      点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉文章大意,熟悉各个选项,然后联系上下文,确定所需商品是什么,选出正确选项,即可9. 阅 读 短 文 ,从 方 框 中 A - F 六个选项中为每段内容选择正确的小标题( 其中有一项多余)A. Go to the Doctors as soon as possible.B. But do you know how to deal with this emergency ( 突发事件).C. Cover the burn Area.D. Protect Yourself.E. Wash and clear burn area.F. What's the matter?Just before the Midnight on Aug. 12th, 2015, a big explosion ( 大爆炸)hit the port City ofTianjin, China. Lots of people were injured by the explosion. Some of them suffered fromchemical burns ( 灼伤).Put on gloves or protection suit ( 防护衣). If possible. Avoid exposing yourself to chemical.Keep the burn area in cold water for at least 20 minutes.Don't use a strong stream ( 水流)of water; if possible.Don't try to deal the burn area with other ways before you see a doctor.Don't put antibiotic ointment ( 抗生素药膏) on the burn. This could cause a chemical R eaction ( 化学反应)that worsens the burn.You can cover a small burn with dry, sterile gauze( 消毒纱布) or clean cloth to protect it from being infected ( 感 染 ) .Though we can deal with this emergency by ourselves. We are not the doctors. So we must seethe doctors for help us with the burn. The sooner you see the doctor; the safer you will be.【 答案】 B; D; E; C; A【 解析】 【 分析】短文大意:天津爆炸,引起人们思考如何保护自己,首先可以穿防护衣,然后将烧伤部位浸泡在水里,同时涂一些药膏,最后记得去看医生。

      A. Go to the Doctors as soon as possible.尽可能快的去看医生B. But do you know how to deal with this emergency.但是你知道如何处理这个突发事件C. Cover the burn Area.覆盖这个烧伤的部位D. Protect Yourself.保护你自己E. Wash and clear burn area.洗并且清洁烧伤的部位F. Whafs the matter?怎么 了1 ) 根据下文提至ij Lots of people were injured by the explosion. Some of them sufferedfrom chemical burns ,可知符合该段文字的标题为 But do you know how to deal withthis emergency,故选 B 2 ) 根 据 下 文 提 到 Put on gloves or protection s u it可知,标题为保护自己,填入Protect Yourself,故选 D 3 ) 根据下文提到 Keep the burn area in cold water for at least 20 minutes, Don't usea strong stream of water, if possible 和 Don't try to deal the burn area with other waysbefore you see a doctor可知,符合该段文字的标题为清洗烧伤部分,填 入 Cover theburn A re a ,故选 C。

      4 ) 根据下文提到 You can cover a small burn with dry, sterile gauze 可知, 比较适合该段文字的标题是覆盖烧伤部位,故选C 5 ) 根据下文提到 So we must see the doctors for help us with the burn 可知,应该去看医生,故选A 点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉文章大意,熟悉问题,带着问题到文章找出答案,即可10. 阅 读 短 文 ,根据短文内容,从方框中选出正确的选项,填入空格中,使短文意思完整、连贯Nowadays, traveling is becoming simpler than ever. Many new travel ways will be available.Here are somerends ( 趋势)that we can expect in the next 10 years.With the help of technology, making plans for your trip is right at hand. Our phones arebecoming smarter and can work as a reminder. You can add simple things like flight times and numbers to your phone calendar. If you want to find local food or a museum, you can just use anapp.Chaotic »昆 舌 L的) airports are disappearing. Future airport designs will focus on a local feel.Travelers will be able to enjoy local culture as they wait for their luggage ( 彳/ 李). They will alsoprovide local food in waiting areas. For example, a library in the Amsterdam Airport Schipholgives travelers a special experience.In the future, travelers may not always stay in traditional hotel rooms. They might find moreinteresting places to make their travel more colorful. Can you imagine swinging ( 悬摆) into atreehouse on a zipline ( 滑索)? You can find one in Laos ( 老挝) Travelers will have more funexperiences for their accommodation ( 住宿)in coming years.: 答案】 reminder; calendar; app; library; treehouse【 解析】 【 分析】主要讲了现在旅游正变得比以前更简单。

      Travel trendsHowExamplesTravel planning athandSmartphones can work as aYou can add simple things like flight timesand numbers to your phone ________ .Make use of appson the phone. If you want to find local food or a museum,just turn on an________ .Airports makea differenceFuture airport designs willfocus on a local feel.There is a________ in the AmsterdamAirport Schiphol.The rise of"experience" hotelsTravelers may stay in moreinteresting hotels in the future.Swinging into a________ with a zipline inLaos.( 1)根据 Our phones are becoming smarter and can work as a reminder.可知我们的正变得更智能,并且作为提醒的东西,故填reminder。

      2) 根据 You can add simple things like flight times and numbers to your phone calendar.nJMl你可以把像飞行时间和数字这样简单的事情添加到你的日历上,故填calendaro( 3)根据 If you want to find local food or a museum, you can just use an app.可知如果想发现当地的食物或者博物馆,你可以仅仅用一个应用程序,故填app 4)根据 For example, a library in the Amsterdam Airport Schiphol gives travelers a specialexperience.可知在 Amsterdam Airport Schiphol 有一个图书馆,故填 libraryo( 5)根据 Can you imagine swinging ( 悬摆) into a treehouse on a zipline ( 滑索)? 可知树房子,故填treehouse 点评】考查任务型阅读,首先读懂文章大意,然后带着问题从文中仔细寻找答案。

      11. 阅读下面五则关于节日的描述,然后从文后所给的A-F五个选项中选择正确的答案Lingling and her friends are talking about what they have done on some special days. Choosethe right day they are taking about.( l) Lingling: My mother really loves me and cares about me. And so do I. So I boughtsome flowers and a cake for my mother on that day. She was really happy and kissed me.(2)Jason: We played a joke on Alex on that day. But he found the truth. Anyway, wereally have fun that day.(3)Edison: We went to the city center to eat, sing, and count down together. When the new year came, all of us were really excited and made a new year's wish.(4)Lucy: We gave our teachers flowers and best wishes that day. They said we werenaughty sometimes, but still love us.(5)Bruce: My family ate mooncakes and watched some TV programs that day. Ofcourse the moon in the sky was really round and bright.A.New Year's DayB. Teachers' DayC.Mid-Autumn FestivalD. April Fool's DayE.Mother's Day【 答案】 E; D; A; B; C【 解析】 【 分析】短文大意:玲玲和她的朋友在讨论5 个节日,分别是春节,教师节,中秋节,愚人节和母亲节。

      A. New Year's Day 春节B. Teachers* Day 教师节C. Mid-Autumn Festival 中秋节D. April Foofs Day 愚人节E. Mothers Day 母亲节(1 ) 根据文章提至ij的 So I bought some flowers and a cake for my mother on that day 可知那天是母亲节,故选E2 ) 根据文章提到的We played a joke on Alex on that day 可知, 那天是愚人节,故选 D 3 ) 根据文章提到的 When the new year came, all of us were really excited and madea new year's wish可知,那天是春节,故选A 4 ) 根据文章提到的 We gave our teachers flowers and best wishes that day 可知,那天是教师节,故选B 5 ) 根据文章提到的 My family ate mooncakes and watched some TV programs thatday可知,那天是中秋节,故选Cc【 点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉各个选项的意思,然后抓住段落的关键句,选出正确选项,即可。

      12. 任务型阅读Traveling has always been a good way to relax. But this is not true for Xiao Lin (not her realnam e).In November, Xiao Lin took a trip to Lijiang, a tourist city in Yunnan province, and had dinner ata restaurant. She had a fight with a group of local people because they made a joke with herwhile she was eating. Later; they beat her heavily and her face was injured ( 受 伤 ) badly,reported CCTV. This made the public very (anger) . In fact, she is not the first person to be injuredat famous scenic spots ( 景 区 ) in China. Last month, the National Tourism Administration ( 国家旅游局) gave serious warnings to three national 5A scenic spots. It also asked them tochange and improve in six months.The three spots are the Old Town of Lijiang, Jingpo Lake in Mudanjiang, Heilongjiang, andLaohutan ocean Park in Dalian, Liaoning. According to People's Daily, the three spots received themost complains ( 投诉)from visitors during this Spring Festival."We're sorry for our bad work/ the Old Town of Lijiang government wrote on its Sina Weiboaccount. Z/We are open to tourists' suggestions, and will make things right/If the three spots don't correct themselves in six months, the National Tourism Administrationwill remove ( 去 除 ) them from the 5 A scenic spot list, reported Guangming Daily.'Tm glad to hear that the spots will improve themselves/ said a Sina Weibo user; who oncewent to Lijiang but had a bad experience there. hope they will change into better ones.”(1)文中横线处用所给词的适当形式填空。

      2) What's the main idea of the second paragraph?(3 ) 文中划线单词if 翻译成汉语4) Why were the three scenic spots given warnings ( 被 警 告 ) ?(5) Which is the best title for this passage?【 答案】 (1) angry(2) A girl had a bad experience in Lijiang.( 3 ) 如果(4) Because they got the most complains from visitors.(5) Tourist Spots warned.【 解析】 【 分析】文章大意:文章主要叙述中国的三个旅游景点首道国家旅游局警告的事 1 ) 句意:这让公众很生气根据句式结构make sb+形容词〃使某人怎么样〃可知,空缺处应使用形容词做宾补,anger的形容词形式是angry故答案是angry2 ) 第二段主要讲述小林在丽江旅游,在就餐时,因为当地人对她开玩笑而打架,后来被打的经历故答案是 A girl had a bad experience in Lijiang.( 3 ) 划线单词所在的句子: If the three spots don't correct themselves in six months, theNational Tourism Administration will remove ( 去 除 ) them from the 5 A scenic spot list,意思是:如果这三个景点在六个月内不改正,国家旅游局将把它们从5 A 景区名单中删除( 去 除 ) ,这是一个条件状语从句,在条件状语从句中i f 的意思是〃如果〃。

      故答案是如果 4 ) 根据 According to People's Daily, the three spots received the most complains ( 投诉 ) from visitors during this Spring Festival.可知,这三个旅游景点之所以被警告,是因为受到的投诉最多故答案是 Because they got the most complains from visitors.( 5 ) 文章主要讲述了旅游景点被警告的情况故答案是Tourist Spots warned.【 点评】考查任务型阅读关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式 找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词13 . 根据短文内容,完成各题The Browns are English. Now they are in Beijing. ( 1) This is their first visit to China.They are going to stay in China for three weeks. They want to visit some big cities and villages.They want to learn some Chinese, too.Mr Brown is a driver, and he likes driving in Beijing very much. Mrs Brown is a teacher. She isvisiting a school in Beijing. Their son Jim is a middle school student.(1) Where do the Browns come from?(2) Why do they come to China?( 3 ) 请 将(1 ) 处翻译成汉语。

      4 ) 请 将(2 ) 处翻译成汉语5 ) 请 将(3 ) 处翻译成英语 答案】 (1) The Browns come from England.( 2) They want to visit some big cities and villages and learn some Chinese, too.(3 ) 这是他们的第一次中国之旅4 ) 他遇到了一些中国学生,并且他喜欢和他们说英语5) They want the English people to know more about China.【 解析】 【 分析】短文大意:布朗一家人是英国人现在他们在北京他们打算在北京待三周的时间他们要去参观一些大城市和小村庄他们想学汉语介绍了布朗一家人的职业 1 ) 细节理解题根 据 The Browns are English.可知布朗一家来自英国故答案为: TheBrowns come from England.( 2 ) 细节理解题根据 They want to visit some big cities and villages. They want to learnsome Chinese, to o .可知他们来中国是为了参观大城市和小村庄, 他们想学汉语, 故答案为: They want to visit some big cities and villages and learn some Chinese, too.( 3 ) 英译汉° this is这 是 , their他 们 的 , fisrt visit第一次参观,to 到达,China中国。

      故答案为:这是他们的第一次中国之旅 4 ) 英译汉meet 遇 见 , some 一些,Chinese students 中国学生,he 他, likes to speakEnglish喜欢说英语,with them和他们,故答案为: 他遇到了一些中国学生,并且他喜欢和他们说英语 5 ) 汉译英° they 他 们 , want 想要,the English people 英 国 人 , know 了解,more 更多的,about,China中国,want sb. to do sth.想要某人做某事,故答案为:They want theEnglish people to know more about China.【 点评】此题考查任务型阅读理解阅读短文,了解短文大意然后分析问题,从短文细节找到问题答案,进行回答对于翻译句子题,我们要根据句子结构,和英语语法知识进行翻译14 . 任务型阅读People usually hate mice, but one mouse wins the hearts of the people all over the world—thefamous Mickey Mouse.Fifty years ago, most films had no sounds. A man named Walt Disney made a cartoon mouse that could talk in these films. He named his mouse Mickey Mouse. Soon Mickey Mouse became agood friend of both young and old people. Children like to see their lovely friend, because hebrought happiness to them.Mickey is a clean mouse right from the beginning. Perhaps this is why people love MickeyMouse. In his early life Mickey made some mistakes. People were very angry. They wrote toDisney and said that they didn't want Mickey to do wrong things. As there were many things thatMickey could not do, Disney made a new animal named Donald Duck. He also made a dog, Pluto.This dog does foolish things and makes mistakes wherever he goes. Now our Mickey Mouse is notonly clean, but more interesting. He came out as a star of beauty and wisdom ( 智 慧 ) . He hashis friends in almost every country.(1) Why do people like Mickey M ou se?( 不超过 10 个词)(2) What did Disney make besides M ickey?( 不超过 5 个词)(3) Why did Disney make Donald D u c k ? ( 不超过 15 个词)【 答案】 ( 1) Because he brought happiness to people.(2) Donald Duck and Pluto.(3) Because there were many things that Mickey could not do.【 解析】 【 分析】短文大意:这篇短文讲的是电影米老鼠和唐老鸭的制作过程。

      1 ) 细节理解题根据 Soon Mickey Mouse became a good friend of both young and oldpeople. Children like to see their lovely friend, because he brought happiness to them.彳艮快米老鼠成为老人年轻人的好朋友孩子们喜欢看他们喜爱的朋友,因为它它他们带着幸福米老鼠会给人们带来幸福所以人们喜欢它故答案为:Because he brought happiness topeople.( 2 ) 细节理解题根据 Disney made a new animal named Donald Duck. He also made a dog,Pluto.迪士尼制作了一个唐老鸭他还制作了一只狗,普鲁托故答案为:Donald Duck andPluto.( 3 ) 细节理解题根据 As there were many things that Mickey could not do, Disney made anew animal named Donald Duck.可知由于很多事情米老鼠不能做, 迪士尼制作了一个名叫唐老鸭的新人物。

      故答案为: Because there were many things that Mickey could not do.【 点评】此题考查任务型阅读理解这篇阅读理解是根据内容回答问题,我们先分析问题,带着问题直接阅读短文,从短文的细节中找到问题答案再认真作答15. 任务型阅读Different people have different hobbies. Some like growing flowers, some like singing andothers like building model ships. I'm interested in stamps and started to collect them in 2008.My father works in a big company. He always goes abroad. Eight years ago, when he wasworking in America, he sent home a letter with a beautiful stamp on the envelope ( 信 封 ) . Iliked the stamp very much. From then on I have always asked my father to send me differentstamps from different countries. Later I joined a club and I have made many friends there. Theyhelped me learn more about stamps and always traded ( 交换)stamps with me. And I got somespecial stamps from them.Now I have more than a thousand stamps. When I look through these beautiful stamps, I feel relaxed and happy. I can enjoy the beautiful designs of stamps.(1 ) How long has the writer collected stam ps?( 不超过 10 个词)(2) What does the writer's father always d o ? ( 不超过 15 个词)(3) How did the writer get his first stam p ?( 不超过 10 个词)【 答案】 (1) Since 2008. /For over 10 years.(2) He always goes abroad.(3) From the letter his father sent home.【 解析】 【 分析】文章大意:不同的人有不同的爱好,因为爸爸的缘故,我的爱好是集邮。

      1 ) 细节理解题, 根据 I'm interested in stamps and started to collect them in 2008.可知,作者从2008年开始集邮,故答案是Since 2008. /For over 10 years.( 2 ) 细节理解题,根 据 He always goes abroad.可知,作者的爸爸总是出国故答案是Healways goes abroad.( 3 ) 细节理解题, 根据 Eight years ago, when he was working in America, he sent home aletter with a beautiful stamp on the envelope ( 信封). I liked the stamp very much.可知他的第一枚邮票来自有他父亲寄给家里的信故答案是From the letter his father sent home.【 点评】考查任务型阅读,首先通读原文,再看清楚题目,在文章中找到正确答案之后,用自己的话总结概括,根据题目限定的字数,写出正确答案16. 任务型阅读There are some skills for students to listen to teacher in class, which means you're going tohave to practice it. Just as you would have to practice basketball to be a better player, you alsohave to practice listening. How to listen in school?One of the things you need to do is to make sure that your mind doesn't wander ( 漫 游 ) . It'seasy to start thinking about other things, especially when you're not interested in the subject.Next, listen for the main ideas. If you want to catch every little piece of information, you'll feeltired and bored. You'll also need to look at the teacher. Not only does this show respect ( 尊重)to the teacher; it also helps prevent your mind from w a n d e r i n g . O r it could just besomeone talking to their neighbors who shouldn't be, it can even be some birds outside theclassroom window, or a group of kids who are talking loudly as they pass the door to your room.Finally, you need to take notes because you can not remember everything the teacher says.You'll have to take down the notes so that you can study it after class.Listening isn't always easy, but if you follow these simple steps, you'll be much more successfulin your classes.A. Here are some suggestions.B. Listen carefully is helpful.C. It might be a friend who is trying to pass you a note.D. Taking notes also makes you pay attention to the class.E. So make yourself pay attention to what the teacher is saying.【 答案】A; E; C; D 【 解析】 【 分析】文章大意:本文是一篇说明文。

      文章针对如何高效听课给出了几条建议:首先要集中注意力;其次听课要抓住主要内容;最后上课时要做笔记 1 ) 细节理解题根据前面句子"How to listen in school?" 在学校怎么听?以及下面给出具体建议可知此处总述下文将提到的几点建议,故选A 2 ) 细节理解题根据根据本段第一句"One of the things you'll need to do is to make surethat your mind doesn't wander ( 漫游) . " 你需要做的一件事就是确保你的思维不走神( 漫游 ) 可知本段主要讲的是注意力的事,故选E 3 ) 细节理解题根据前面句子"it also helps prevent your mind from wandering.它也有助于防止你的思维混乱,” 再结合后面句子”0" t could just be someone talking to their neighborswho shouldn't be”或者它可能只是一个人和他们的邻居说话,而他们不应该这样 可知此处也是一种走神的情况,故选C 4 ) 细节理解题根据根据本段第一句"Finally, you need to take notes because you will notremember everything the teacher said."最后,你需要记笔记,因为你不会记住老师说的每一句话。

      可知本段讲的是记笔记的好处,故选D 点评】考查阅读理解能力,首先通读全文掌握大意,然后根据问题在原文中找到依据,锁定答案17. 阅读理解When we talked about the space, we know the universe means the earth, the sun, the moon,the stars and so on in space. Many of the stars are so far away that we can*t see them.Through our geography lessons, we know the earth ①goes around the sun, and the moongoes around the earth.We have day and night because the earth keeps moving all the time. Just because the moon iscloser to the earth than the sun, it looks much bigger than the sun.②The sun is bright enoughto give out very strong light. The moon can't give any light at all, but it looks quite bright, too.Why? In fact, the light from the moon comes from the sun.⑶But in fact the stars are muchbigger and brighter than the moon.④ 在宇宙中仍然有许多其他的行星。

      But of all these planets, only on the earth there areliving things. People on the earth have studied the space all the time. They've sent manyspaceships into the space many times. On November 3 and 14,2011,Chinese scientists letShenzhou VIII successfully dock with ( 对 接 ) the Tiangong I twice. This is one of the greatestevents in the history of China's space.( 1 ) 画线①处的汉语意思是 o(2) Why do we have day and night?( 3 ) 写出画线②处的同义句4 ) 把画线③处的句子译成汉语5 ) 把画线④处的句子译成英语 答案】(1 ) 绕着,转(2) We have day and night because the earth keeps moving all the time.(3) The sun is so bright that it can give out very strong light.(4 ) 但是实际上恒星要比月亮大得多明亮得多。

      ( 5) There are still many other planets in the universe.【 解析】 【 分析】本文介绍了一些宇宙知识 1)根据and the moon goes around the earth月球绕着地球转, 可知此处goes around是绕着,转的意思,故答案是绕着,转 2)根据 We have day and night because the earth keeps moving all the time 可知我们有白天和黑夜是因为地球始终在转动, 故答案是We have day and night because the earth keepsmoving all the time.( 3)根据 the sun is bright enough to give out very strong light 太阳足够的耀眼以至于能发出很强的光,形容词+enough to do=so+形容词+that+句子,如此以至于,故答案是The sun isso bright that it can give out very strong light.(4)根据b u t,但是,in fa c t,事实上,bigger and brighter,又大又明亮,故答案是但是实际上恒星要比月亮大得多明亮得多。

      5)根据there b e ,某地有,m any,许多,修饰名词复数,other planets,其他的行星,故 be 动词用 are, in the universe,在宇宙中, 故答案是 There are still many other planets inthe universe.【 点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词18. 根据短文内容,完成下面的表格每空一词Many of us have ever loved the two toy bears-a brown Teddy bear and a yellow Winnie-the-Pooh bear. The two toy bears come froth real stories in life.In 1902, Theodore R oosevelt, President of the USA, went on hunting. The hunting dogs foundan old bear in the forest near Washington D. C. and the guide asked the president to shoot ( 射杀)it. But President R oosevelt disagreed. A cartoonist O曼画家)drew a cartoon showing thatthe president refused to shoot the bear. Soon, the bear began to appear in other newspapers.People named the bear Teddy which was Theodore's nickname ( 呢称).In 1913, a captain named Harry Colebourn paid 20dollars for a black bear which was born inthe Canadian countryside. The captain's hometown, Winnipeg, was the origin ( 起源)of thebear's name. In Winnipeg, Winnie served as the mascot ( 吉祥物). When World War I began,the captain went to France. Winnie was sent to London Zoo which many kids often visited.Because of its lovely look, the bear became popular with children.The Stories about the Two ReaNameTeddyWinnie-the-PoohAppearing11 years______ than WinnieIn 1913TimeBirth PlaceAmerica—Origin of the Teddy, the nickname of President Theodore Winnipeg, theofNameR ooseveltCaptain Harry ColebournR easons forA cartoon showing that the president didn't The lovely look attracting the Being Popularthe idea of shooting the attention of children who oftenbear.went to London Zoo.【 答案】 earlier; Canada; hometown; agree; with【 解析】 【 分析】短文大意;我们很多人听说了 Teddy和 Winnie-the-Pooh,然后作者介绍了这些名字的起源。

      1 ) 根 据 文 章 提 到 In 1902和In 1913可知,Teddy比 W innie早 1 1 年,空缺填入earliero( 2 ) 根据文章提到的 In 1913, a captain named Harry Colebourn paid 20dollars for a blackbear which was born in the Canadian countryside 可知,它出生在加拿大,空缺填入 Canada o( 3 ) 根据文章提到的The captain's hometown, Winnipeg可知, 空缺处填入hometowno( 4 ) 根据文章提到的 But President R oosevelt disagreed 可知,空缺填入 agreeo( 5 ) 根据文章提到的But President R oosevelt disagreed可知,空缺填入with 点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉文章大意,熟悉问题,带着问题到文章找出答案,即可19. 任务型阅读Not enough American students want to be engineers, mathematicians, or scientists. The USgovernment wants to change that. The government will spend three billion dollars on theeducation of young Americans in science, technology, engineering, and ma t hs . .Many jobs in the STEM fields will open in the coming years. The purpose of the government'sinvestment ( 投 资 ) is to increase the number of Americans who can take those jobs,than boys. Only 25 percent of STEM students are girls.Camsic McAdams is at the US Education Department. She says girls simply do not feelwelcomed in STEM subjects, Debbie Sterling is an engineer. She invented a toy for girls. The nameof the toy is "Goldie Blox". To interest girls, Sterling create the character" ( Go l d i e " . .Goldie tells stories, solves difficult problems and builds new worlds.Mia is a seven-year-old girl who likes science. In her room, she has no fashion dolls. Instead,she received a set of (Goldie Blox from her g r a n d m o th e r.E x p e rts say parents shoulddo more than just buy toys to interest their girls in STEM s u b j e c t s . .At school, girls should take part in projects that require teamwork and creative thinking.A. Goldie does not care about beauty or clothesB. She learn to make a machine with the blocks ( 积木)C. Yet girls appear far less interested in STEM subjectsD. They should also provide a good educationE. The four areas together are known as STEM: 答案】 E; C; A; B; D【 解析】 【 分析】短文大意:美国人想提供从事S TEM 行业的工作人员,在 喜 欢 S TEM 这些课程中,男生明显比女生多,作者呼吁人们应该为这些孩子提供更好的教育,而不是仅仅给孩子购买娃娃。

      A. Goldie does not care about beauty or clothesGoldie 并不关心美丽或衣服B. She learn to make a machine with the blocks 她学会用积木造一台机器 C. Yet girls appear far less interested in STEM subjects 然而女孩子似乎对 STEM 课程远缺乏兴趣D. They should also provide a good education 他们也应该提供一个好的教育E. The four areas together are known as STEM 这四个领域合起来命名为 STEM1 ) 根据后文提到 Many jobs in the STEM fields will open in the coming years , 出现了 S TEM ,可知空缺的语句应该解释STEM是什么,故选E 2 ) 根据后文提到的Only 25 percent of STEM students are g irls ,可知空缺的语句意义为女生对这些课程不感兴趣,故选C。

      3 ) 根据后文提到的 Goldie tells stories, solves difficult problems and builds newworlds可知,Goldie不关心美丽或者衣服,故选A 4 ) 根据上文提到 Mia is a seven-year-old girl who likes science , 可知她学会用积木造机器,故选B 5 ) 根据上文提到 Experts say parents should do more than just buy toys to interesttheir girls in STEM subjects可知,他们应该为女孩提供更好的教育,故选D 点评】考查任务型阅读,做此类题首先熟悉文章大意,熟悉各个选项的意思,联系上下文,确定空缺语句,即可2 0 .以下五首超短诗歌,每一首都从淡淡的忧伤中透出坚定的力量,请你把A、B、C、D、E 填入下面方框中相应的横线处、使上下句诗歌完美配对A. but the memories I have made will last foreverB. No matter how difficult life may beC. There's happiness in this worldD. but we normally only hear about oneE. give up on your dream, there is always a reason to smile and be happy.Some of the biggest trees started off as the smallest s eeds , .Life may fly by in the blink of an eye, ., sadness too, I have felt it allz ever since I met you.There are two sides to every s t or y, .【 答案】 B: E; A; C; D【 解析】 【 分析】主要讲了一首诗。

      A. but the memories I have made will last forever 但是我有的记忆将永远持续B. No matter how difficult life may be 无论生活多么困难C. There's happiness in this world 在世界上有幸福D. but we normally only hear about one但是我们正常情况下仅仅听到一个E. give up on your dream 坚持你的梦想 1 ) 根据there is always a reason to smile and be h叩py.总是有原因微笑和高兴,可知前句讲的是无论生活多么困难,总有理由高兴,故选B2 ) 根据 Some of the biggest trees started off as the smallest seeds 最大的树都是由最小的 种子开始的,可知是坚持理想的原因,故选E 3 ) 根 据 Life may fly by in the blink of an eye生活可能在一眨眼间飞行, 可知后句讲的是记忆永存,故选A 4 ) 根据sadness too也有悲伤,可知生活中有快乐、幸福,也有悲伤,故选C。

      5 ) 根据There are two sides to every story每个故事有两面,可知后句讲的是我们通常仅仅听说一个方面,故选D 点评】考查任务型阅读,首先读懂题意,然后带着问题从文中仔细寻找答案。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.