
国家开放大学一网一平台电大《人文英语 4》 形考任务 1 及 2 单元3 4 单元自测题库及答案.docx
6页国家开放大学一网一平台电大《人文英语4》形考任务1及2单元自测题库及答案形考任务1一、选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项每题10 分)1. - Excuse me, could you tell the time? 【正确答案】It's three thirty by my watch.2. - Hello, may I speak to John? 【正确答案】Just a second, please.3. As the bus came round the corner, it ran a big tree by the roadside.【正确答案】into4. Both the kids and their parents English, I think. I know it from their accent.【正确答案】are5. When Lily came home at 5 pm yesterday, her mother dinner in the kitchen.【正确答案】was cooking二、阅读理解:选择题(每题10分)6. 排序题A. Does it cost the same for every household?B. You can pay right here, on the Internet!C. Just go ahead.D. We do for the live Cable TV programs.E. Exactly, even digital boxes.Liu Hui: Gordon, may I ask you a question?Gordon: Hi, Liu Hui. 1.Liu Hui: Do I need to pay for a TV license if I only watch TV online in the UK?Gordon: Yes, indeed. You need to be covered by a TV license if you watch or record programs as they' re being shown on TV or live on an online TV service.Liu Hui: Including watching TV on computers and mobile phones?Gordon: 2. It is the law.Liu Hui: I see. How much is the license fee?Gordon: It costs£145. 50 for a color TV license and£49.00 for a black and white TV license.Liu Hui: That's a lot of money for a year. 3?Gordon: It costs the same for all applicants under 75. When you reach the age of 75, you may apply for a free Over 75 TV License.Liu Hui: I see.Gordon: Do you need such a license in China?Liu Hui: 4.Gordon: Oh, it sounds similar. But for BBC, the license fee is the main source of income. There is no advertising on the BBC channels.Liu Hui: By the way, where should I go to pay for my license?Gordon: 5.Liu Hui: Well,sureiThankyou!完形填空题(50.0分)正确答案:(1)C(2)E(3)A(4)D(5)B形考任务2一、 选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。
每题10 分)1. - You are late. The discussion started 30 minutes ago. 【正确答案】I am really sorry.2. - Something went wrong with my television last night. 【正确答案】I'm sorry to hear that.3. The student were all entertained in a Mexican restaurant, at Professor Brian's 【正确答案】expense4. Eggs, though rich in nourishments, have of fat.【正确答案】a large amount5. Had you come five minutes earlier you the train to Birmingham. But now you missedit.【正确答案】would have caught二、 阅读理解:选择题(每题10分)6. 正误判断题I've been living in the country for more than 10 years. It means quietness, privacy, harmony and peace for me.Living in the country requires an active lifestyle. It involves activities like doing daily chores, preparing firewood for winter heating, feeding animals including pets and livestock, tending the garden, or securing fences, etc. For me, the most attractive activities are fishing, hunting and hiking. I enjoy seeing what nature has to offer everyday through a simple walk down the little trail, or a relaxing drive along the country road with patches of green grass ornamented with wildlife sightings of birds, moose, bears, deer, etc.Living the country life helps us appreciate some of the simpler things, things that make us feel good about ourselves and the world. It may be just a get together on a Saturday at the local farmers market, or a project or a problem that the community might pull together to help solve. I have participated in a few community projects, like dealing with out-of-control grass fires, a roof that collapsed from a large snow fall, or even helping a recent widow with fire wood for the winter. Sometimes I am surprised by how much benefit we receive from helping others and as for this community I can' t say enough.I really enjoy living the country life. I know it' s not for everyone, but I know it's forme.1. The author has lived in the countryside for more than a decade, and he/she loves living there. 12. Living in the country is not busy at all. 23. The author takes a walk or drives along country roads almost every day. 34. People living in the country usually go shopping every Saturday. 45. According to the author; nobody dislikes countryside life. 5 正确答案:(1) A(2) B(3) A(4) A(5) B国家开放大学一网一平台电大《人文英语2》形考任务3及4单元自测题库 及答案形考任务3一、选择填空题(每题10分,共5题)1. —I'd like to invite you to my birthday party on Saturday evening. 【正确答案】Thank you for your invitation. I'm very happy to join the party.2. —Would you be interested in coming to the cinema with me tonight? 【正确答案】That's very kind of you. Thanks.3. We will invite Professor Johnson to our conference next Monday.【正确答案】attend4. At the presentation, there will be several students recognition awards from the headmaster.【正确答案】receiving5. You can some bottles of wine, or some chocolates, or a bunch of flowers.【正确答案】bring along6. 二、阅读理解:根据文章内容,完成选择题。
共50分)The first year of school in America, known as kindergarten, usually begins between the ages of five and six. Among rich countries such a late start is very strange. President Obama believes it is an economic and social problem; his e。












