好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

人教版七年级上册英语习题课件 Unit8 课时4 Section B (2a-2c).ppt

37页
  • 卖家[上传人]:M****1
  • 文档编号:584148016
  • 上传时间:2024-08-30
  • 文档格式:PPT
  • 文档大小:562KB
  • / 37 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • UNIT 8 When is your birthday?课时课时4  Section B (2a--2c) 人教安徽版人教安徽版 七年级上七年级上 习题链接习题链接1busy2art3things4students678910festivalninthtripdearterm基础巩固练提示:点击 进入习题5time答案呈现1112131415BBBAB1617181920BBAAC 习题链接习题链接答案呈现基础巩固练21222324interesting; fun; for  book sale; termon March 12th next month25 Have a good time26272829BDBB30A31323334BADA35D能力提升练 习题链接习题链接答案呈现能力提升练41424344She is Mark's mother.On Sundays.   In Carol's room.   She is an English teacher.   45 Some interesting things. 36373839CDCB40 A 基础巩固练基础巩固练一、根据首字母及汉语提示完成下面句中所缺的单词。

      一、根据首字母及汉语提示完成下面句中所缺的单词1. Linda’s mother is very b (忙碌的) this week.2. Our school has an a (艺术) festival. It’s on November 11th.3. Lucy and Gina want to buy some school t (东西) in the big store.usyrthings 基础巩固练基础巩固练4. We see some middle school s (学生) in the picture.5. What t (时间) do Emma and Wendy go to school?tudentsime 基础巩固练基础巩固练二、根据句意,用方框中所给单词的适当形式填空二、根据句意,用方框中所给单词的适当形式填空6. Teachers’ Day is a great _________ for all the teachers.7. September is the _________ month of a year.8. Lucy and her parents want to go on a _________ to Shanghai next month.trip, festival, dear, nine, termfestivalninthtrip 基础巩固练基础巩固练9. The girl in a red skirt is a _________ friend of mine.10. We have some interesting things to do this _________.deartermtrip, festival, dear, nine, term 基础巩固练基础巩固练三、单项选择。

      三、单项选择 )11. —We’ll have a school trip this afternoon.—_____.A. Thank you B. Have a good timeC. You’re welcome D. Yes, pleaseB 基础巩固练基础巩固练( )12. Our school has _____ art festival every year. This year _____ art festival is on October the tenth.A. a; an B. an; the C. the; an D. /; theB 基础巩固练基础巩固练( )13. Tom’s mother is busy _____ clothes for him.A. buy B. buyingC. to buy D. buysB 基础巩固练基础巩固练( )14. Jenny has no _____ this afternoon. So she can’t go to Linda’s birthday party.A. time B. price C. month D. saleA 基础巩固练基础巩固练( )15. The woman in a white T-shirt is my English teacher. I am her _____.A. classmate B. studentC. teacher D. numberB 基础巩固练基础巩固练( )16. —In China, New Year’s Day is a very big _____.—Yes, you’re right.A. trip B. festivalC. month D. cardB 基础巩固练基础巩固练( )17. —_____ do you have Sports Day at your school?—_____ April.A. How; In B. When; InC. When; On D. How; OnB 基础巩固练基础巩固练( )18. Your parents and friends can come _____ our school on School Day.A. to B. for C. with D. onA 基础巩固练基础巩固练( )19. —_____ is your school trip?—It’s great!A. How B. How oldC. How much D. What aboutA 基础巩固练基础巩固练( )20. Gina wants to have a _____ to Beijing with her sister Nancy next week.A. game B. partyC. trip D. termC 基础巩固练基础巩固练四、根据汉语意思完成句子,每空一词。

      四、根据汉语意思完成句子,每空一词21. 简给我们安排了一些既有趣又好玩的游戏Jane has some ___________ and ______ games ________ us.interesting fun  for 基础巩固练基础巩固练22. 这学期我们在学校图书馆有一场图书销售会We have a ________ ________ in the school library this ________.book sale term 基础巩固练基础巩固练23. 3 月12 日我们举办艺术节We have an art festival ______ ______ _____.on March 12th 基础巩固练基础巩固练24. 下个月我们有两场球赛We have two ball games ________ ________.next month 基础巩固练基础巩固练25. 祝你在学校活动日玩得开心 _____ ______ ______ on School Day.Have a good time 能力提升练能力提升练五、完形填空。

      五、完形填空The girl is Vera. She is a middle school student. She is 26_____. And her classmates and family all like her. She was born in winter (冬天出生). Her birthday is on 27_____ 27th. ( )26. A. boring B. nice C. difficult D. fat( )27. A. March B. April C. July D. DecemberBD 能力提升练能力提升练Today is Vera’s birthday. Her parents have a 28_____ for her. A birthday cake is 29_____ the table. There is some fruit on the table, too. 30_____ Vera doesn’t like them. ( )28. A. festival B. party C. shop D. trip( )29. A. at B. on C. in D. under( )30. A. But B. And C. So D. OrBBA 能力提升练能力提升练What does she 31_____? She wants hamburgers and ice-cream for her party. So her father 32_____ some for her. Some of her friends come to her birthday party. Vera 33_____ some gifts (礼物) from them.( )31. A. eat B. like C. have D. see( )32. A. buys B. comes C. needs D. sells( )33. A. plays B. takes C. helps D. getsBAD 能力提升练能力提升练Then, Vera sees a red card in her mother’s hand. It says, “34_____ birthday to Vera! Your birthday gift is on your bed.” Vera goes to her room. She finds a(n) 35_____ nice book on the bed. It’s her favorite book.( )34. A. Happy B. Busy C. Dear D. Good( )35. A. too B. only C. well D. reallyAD 能力提升练能力提升练六、阅读理解。

      六、阅读理解 )36. Who is in Class Three?A. Tom. B. Bill. C. Susan. D. Kate.【【点拨点拨】】根据表格第二列根据表格第二列((Class)可知)可知Susan在三班C 能力提升练能力提升练( )37. When is Bill’s birthday?A. On November 3rd. B. On November 9th.C. On November 12th. D. On November 15th.【【点拨点拨】】根据表格第四行根据表格第四行 November 15th Go to Bill’s birthday party 可知答案可知答案D 能力提升练能力提升练( )38. How old is Tom?A. Fourteen. B. Thirteen.C. Twelve. D. Eleven.【【点拨点拨】】根据文章开头根据文章开头Tom is an English boy. He is twelve.可知答案。

      可知答案C 能力提升练能力提升练( )39. Where can we meet Susan on November 17th?A. In the clothes store. B. In the bookstore.C. In a food store. D. At a birthday party.【【点拨点拨】】根据表格最后一行根据表格最后一行November 17th Buy books in the bookstore可知答案可知答案B 能力提升练能力提升练( )40. We can know that _____.A. Tom and Susan are in the same schoolB. Susan has an English test this monthC. Bill buys a nice sweater for SusanD. Kate likes playing tennis with Tom【【点拨点拨】】根据文章开头根据文章开头Tom is an English boy. He is twelve. He has a sister. Her name is Susan. She is thirteen. They are students in No. 5 Middle School. 可知答案。

      可知答案A 能力提升练能力提升练七、任务型阅读七、任务型阅读41. Who is Carol? (不超过5个词)____________________________________【【点拨点拨】】根据文章开头根据文章开头I’m Mark. My mom is Carol.可知答案可知答案She is Mark's mother. 能力提升练能力提升练42. When does Carol play tennis? (不超过5个词)_____________________________________【【点拨点拨】】根据文章第六行根据文章第六行She plays tennis on Sundays, and she can play it very well.可知答案可知答案On Sundays.    能力提升练能力提升练43. Where can we see some English books? (不超过5个词)_______________________________________【【点拨点拨】】根据文章第一段倒数第二行根据文章第一段倒数第二行Some English books are in the bookcase in her room. 可知答案。

      可知答案In Carol's room.    能力提升练能力提升练44. What does Carol do? (不超过5 个词)_______________________________【【点拨点拨】】根据文章第二段第一行根据文章第二段第一行She is an English teacher in my school. 可知答案可知答案She is an English teacher.    能力提升练能力提升练45. What does Carol say to her students sometimes? (不超过 5 个词)_____________________________________【【点拨点拨】】根据文章倒数第三行根据文章倒数第三行Sometimes she says some interesting things to her students.可知答案可知答案Some interesting things. 。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.