好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

人教版2024新版Starter Unit 3 阅读还原-【拓展阅读】2024-2025学年七年级英语上册单元拓展阅读精选.docx

27页
  • 卖家[上传人]:徐**
  • 文档编号:593645318
  • 上传时间:2024-09-27
  • 文档格式:DOCX
  • 文档大小:310.25KB
  • / 27 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • Starter Unit 3 Welcome! 拓展阅读专项主题:热爱与敬畏自然,与自然和谐共生(语篇类型:记叙文、说明文、应用文、新媒体语篇)阅读还原记叙文(A)阅读下面短文,  从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项每个选项仅使用一次There is a village called Bodha. 1 The villagers get everything they need from the forest. An old man called Gautham is the headman (首领) of the village. One day, three men come to the village. 2 They say to the villagers, “After cutting down the trees, you can have much money and big houses.” So the villagers say yes to them. But when they start to cut down the first tree, Gautham stops them, “You can’t cut down these trees. They are very important for us. 3 ” After hearing Gautham’s words, the three men have to stop cutting and leave the village. 4 It floods (淹没) many villages, but there is nothing wrong with the village Bodha. It is still there, good and quiet. 5 So they promise (承诺) not to cut down trees any more. Also, they plant (种植) more trees in the village and in the forest. A.They want to cut down the trees in the forest for money. B.After some days, a really heavy rain (暴雨) comes. C.The villagers know that the trees help them. D.And they can help us when we are in need. E.It’s not far from a beautiful forest (森林). (B)阅读下面短文,从短文后所给的五个选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯,意思完整。

      A barking (吠) dog does not bite (咬).Tom is a little boy of eight. His father is a doctor. He works in a hospital. He is often very busy (忙). 6 After dinner, he says to Tom, “Tom, it’s a nice evening. Put on your cap and coat. 7 ”Tom is very glad. 8 He puts on his cap and coat and says, “Dad, I am ready.” Then Tom and his father go out into the street. Suddenly, they see a big, black dog. 9 Tom is very afraid (害怕) of the dog. He wants to run home. His father, says, “ 10 Don’t you know the proverb (谚语), ‘A barking dog doesn’t bite’?”“Oh, yes! Dad,” says Tom. “I know the proverb, you know the proverb, but does the dog know the proverb?”A.Let’s go for a walk.B.Don’t be afraid, Tom.C.The dog begins to bark.D.But today, his father is free.E.He likes to go out with his father.(C)Many people like to go to the zoo to see animals. Do you like animals? Do you like to go there? 11 And they can learn a lot about the animals, too. 12 They have pets (宠物) at home. They love their pets as their friends and family. Daming is a junior high school student. He has a brown dog. 13 “My dog is my good friend,” he says. “It likes to play with me. 14 It often helps get shoes or other things for me.”Han Jingjing, a 25-year-old girl, is an office worker. She has two cats at home. 15 They are cute. They like to play with balls. They often run after balls at home. “I like to be with them,” says Han Jingiing.根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。

      A.He loves it very much.B.One is white and the other is yellow.C.It can also help me do a lot of things.D.They see the animals and often take photos of them.E.Some people don’t need to go out to show their love for animals.说明文(A)阅读下面短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项每个选项仅使用一次August 12 is World Elephant Day. 16 Now let’s learn something interesting about them.■Elephants love to eat. We can always see elephants eat things. They can spend 16 hours a day eating. 17 Indian elephants love eating apples, bananas and cabbage (卷心菜). They also drink 200L of water in summer.■Females (雌性动物) are the boss (首领).Elephant families have a female head. Their boss is an old female elephant. Usually there is mother, sister, daughters and their babies in a family. There are 8 to 100 elephants in a group. 18 ■ 19 Elephants can play soccer or music. They can also use their nose to draw a nice picture. People always say elephants never forget (从不会忘记). 20 They can’t forget places with food and water. And they can never forget their friends.A.Elephants are smart animals.B.Because they have a large brain (大脑).C.All of them in the group take care of each other.D.A big African elephant can eat about 270kg a day.E.It is a day to bring the world together to help elephants.(B)There are many different kinds of jobs for people to do in the world. But now, there is a special job. 21 These dogs are like the eyes of the special people. Who are the special people? They can’t see with their eyes. So we call these dogs “seeing eye dogs”. 22 And then they live with the special people. Their job is to help them to walk everywhere. These dogs know how to help the special people walk at the crossing of the street. 23 But these dogs can help the special people a lot.Sometimes you can see these dogs playing with the special people. 24 Are they dangerous? Oh, no, they are kind and friendly.They work hard. They can do a lot of things. 25 With the help of the special dogs, the special people’s life becomes more convenient (方便的).根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最。

      点击阅读更多内容
      相关文档
      【初中语文】第二单元测试卷+统编版语文七年级上册.docx 【初中数学】第三章+三视图与表面展开图+同步习题+浙教版数学九年级下册.docx 【初中数学】第4章+图形与坐标+单元检测卷+浙教版数学八年级上册++.docx 【初中数学】因式分解+自主达标测试题+华东师大版八年级数学上册+.docx 【初中语文】第三单元+课外古诗词四首理解性默写+++教师版+学生版+统编版语文九年级上册.docx 【初中语文】第一单元测试卷+统编版语文九年级上册.docx 【初中数学】第二章+直线与圆的位置关系+同步习题+浙教版数学九年级下册.docx 【初中数学】乘法公式+自主学习达标测试题+华东师大版八年级数学上册++.docx 【初中语文】第三单元检测卷+统编版语文八年级上册.docx 广东省茂名市2025年九年级上学期月考物理试题附答案.docx 甘肃省定西市2025年九年级上学期月考物理试题附答案.docx 苏教版(2024)新教材八年级生物上册第五单元第13章第二节《血液循环》提升讲义(含答案).doc 湖南省岳阳市2025年八年级上学期月考物理试题附答案.docx 广东省珠海市2025年八年级上学期第一次月考物理试题附答案.docx 仁爱版(2024)新教材八年级英语上册Unit 3 课时7 Reading for Writing 分层作业.docx 仁爱版(2024)新教材八年级英语上册Unit 3 Sound Body Sound Mind 身心健康(话题阅读精练).docx 山东省潍坊市2025年中考化学真题含同步解析答案.pptx 江苏省盐城市2025年中考物理试卷附同步解析答案.docx 广西河池市2025年九年级上学期月考物理试题附答案.docx 广东省广州市2025年九年级上学期月考物理试题附答案.docx
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.