好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

译林版八年级上册英语 Unit2 课时2 Reading I 习题课件.ppt

35页
  • 卖家[上传人]:汽***
  • 文档编号:575778864
  • 上传时间:2024-08-18
  • 文档格式:PPT
  • 文档大小:557KB
  • / 35 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 安徽译林版八年级下安徽译林版八年级下课时课时2 Reading I Unit 2 Travelling 习题链接习题链接1234678910基础巩固练提示:点击 进入习题511121314答案呈现CADBhas taughtto catchthemselveslaughingkeptmissspeedcartoonsridefantastic15A 习题链接习题链接答案呈现161718at high speedspent the whole day visitinga couple of19such as20基础巩固练is running after212223BAC24D25A262728BAC29B30D能力提升练 习题链接习题链接答案呈现能力提升练313233DCA36An outdoor play, a concert and a horse­­riding race.3435In the centre of the park.$9. 79. 基础巩固练基础巩固练一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词1. What did you m (想念)most when you lived abroad?2. The train began to pick up s (速度).3. Most children show great interest in watching c . (动画片).isspeedartoons 基础巩固练基础巩固练4. Can I have a r (乘坐)on your bike?5. The film is so f (极好的). I have never seen a better one before.ideantastic 基础巩固练基础巩固练二、用所给词的适当形式填空。

      二、用所给词的适当形式填空6. Mr Black ______________(teach) in this school since then.has taught 基础巩固练基础巩固练7. He hurried _________ (catch) the last bus last night.to catch 基础巩固练基础巩固练8. All of them enjoyed ____________ (they) in the park yesterday.themselves 基础巩固练基础巩固练9. We could not stop ____________ (laugh) when we watched Tom and Jerry.laughing 基础巩固练基础巩固练10. Jane has _________ (keep) the novel for nearly three weeks.kept 基础巩固练基础巩固练三、单项选择三、单项选择11. My parents are planning to go ______ a trip ______ Canada.A. on; at B. for; on C. on; to D. for; atC 基础巩固练基础巩固练12. (易错题) We had no time ______, but we had a great time ______ the model plane.A. to chat; making B. to chat; to makeC. chatting; making D. chatting; to makeA【【点拨点拨】】have(no) time to do sth. (没没)有时间做某事;有时间做某事; have a good/ great/. . . time (in) doing sth. 做某事玩做某事玩得愉快,故选得愉快,故选A。

      基础巩固练基础巩固练13. 【马鞍山三模】—Thank you for looking after me ______my illness.—Don’t mention it. That’s what friends are for.A. with B. acrossC. against D. throughD【【点拨点拨】】through意为意为“贯穿,由始至终,从头至贯穿,由始至终,从头至尾尾”,故选,故选D 基础巩固练基础巩固练14.【中考·连云港】Jim, you’d better not _____ too much time on your mobile phone.A. cost B. spend C. take D. payB 基础巩固练基础巩固练15. 【合肥38 中期中】 —I’m going to have a picnic with my brother and sister tomorrow morning.— _______ .A. Have fun B. Good luckC. You’re joking D. You’re welcomeA 基础巩固练基础巩固练四、根据汉语意思完成句子。

      四、根据汉语意思完成句子16. 他在路上飞快地开车He drove the car _________ _________ _________ on the road.at high speed 基础巩固练基础巩固练17. 他们花了一整天参观有趣的地方They _________ _________ _________ _________ _________ interesting places.spent the whole dayvisiting 基础巩固练基础巩固练18. 我以前见过她几次I have seen her ________ ________ ________ timesbefore.a couple of 基础巩固练基础巩固练19. 我喜欢运动, 例如游泳、打篮球、慢跑I like sports _________ _________ swimming, playing basketball, and jogging.such as 基础巩固练基础巩固练20. 看,这条狗正在追赶那只兔子。

      Look, the dog ________ ________ ________ the rabbit.is running after 能力提升练能力提升练五、完形填空五、完形填空合肥包河区质检合肥包河区质检】】Every time someone asks me why I want to study abroad, I think of the fun days that my friends and I spent in the UK last ______21.21. A. spring B. summerC. autumn D. winterB 能力提升练能力提升练They were special and unforgettable. That experience really ______22 my life and made me a different person.22. A. changed B. brokeC. hurt D. managedA 能力提升练能力提升练I was a little ______23 when we first arrived there last summer. I knew nothing about this place. However, things started to improve when I began to explore(探索) the country’s natural beauty.23. A. excited B. pleasedC. nervous D. satisfiedC 能力提升练能力提升练There are many national ______24 in the UK. I enjoyed spending time in one of the parks. It was exciting to discover that many cute ______25 lived there. The rabbits were happy to see me, as I often fed them on grass.24. A. flags B. museumsC. theaters D. parks25. A. rabbits B. cats C. birds D. dogsDA 能力提升练能力提升练A few days later, our teacher asked us to choose some ______26 to study. I picked math, science and art. I also chose ______27, which I’m really good at.26. A. animals B. coursesC. programs D. videos27.A. music B. sportC. medicine D. businessBA 能力提升练能力提升练I can sing many English songs well. When we weren’t studying, we would go sightseeing in different cities on Wednesday or on weekends. I visited some well-known historical _______28, such as Cambridge and Oxford.28. A. villages B. townsC. cities D. countriesC 能力提升练能力提升练In Cambridge, we went boating for almost three ______29. This is the best way to explore Cambridge University.29. A. days B. hoursC. minutes D. secondsB 能力提升练能力提升练My wish to continue my studies in a foreign country has not come overnight. _______30, it has been well thought out. With my memories of those happy days in the UK, I’m looking forward to going back in the future.30. A. Besides B. Finally C. Anyway D. InsteadD 能力提升练能力提升练六、阅读理解。

      六、阅读理解中考中考·温州改编温州改编】】31. The first bus tour begins at 9:35 from ______.A. Trinity CollegeB. Oxford Railway StationC. Queen’s CollegeD. Gloucester Green Bus StationD【【点拨点拨】】根据时间表中信息可知答案根据时间表中信息可知答案 能力提升练能力提升练32. How much is a 24-hour family ticket?A. £16. 50. B. £19. 00.C. £40. 00. D. £45. 00.C【【点拨点拨】】根据价格表中信息可知答案根据价格表中信息可知答案 能力提升练能力提升练33. In Magdalen College, tourists can ______.A. visit the bell towerB. read in the best library in OxfordC. find many bookshopsD. see the hall in the Harry Potter filmsA【【点拨点拨】】根据原文中句子可知答案。

      根据原文中句子可知答案☆☆ Magdalen CollegeIts bell tower and gardens are famous sights in Oxford. 能力提升练能力提升练七、任务型阅读七、任务型阅读中考中考·金华改编金华改编】】34. Where is the Forest Shop and Cafe?(不超过10 个词)____________________________________________In the centre of the park.【【点拨点拨】】根据原文第二段中句子根据原文第二段中句子In the centre of the park is the Forest Shop and Cafe.可知答案可知答案 能力提升练能力提升练35. How much does it cost to hire a bicycle for half a day?(不超过5 个词)___________________________________________$9. 79.【【点拨点拨】】根据原文倒数第三段中句子根据原文倒数第三段中句子Bicycles are for hire(租用租用). For an hour it costs $3.5 and for half a day it’s $9.79.可知答案。

      可知答案 能力提升练能力提升练36. What will this summer’s events be?(不超过15 个词)___________________________________________An outdoor play, a concert and a horse­­riding race.【【点拨点拨】】根据原文倒数第二段中句子根据原文倒数第二段中句子Special events are held at the park during the summer. There’s going to be an outdoor play, a concert and a horse­riding race this summer.可知答案可知答案。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.