好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

英语人教版必修4练习:Unit 1 Exercise 4 Writing Word版含解析.doc

5页
  • 卖家[上传人]:夏**
  • 文档编号:508296921
  • 上传时间:2024-01-01
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:267.50KB
  • / 5 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 精品资料Unit 1 Exercise 4 (建议用时:25分钟)Ⅰ.完形填空Bessie Coleman was born in Atlanta,Texas in 1892.Her family was __1__and Bessie had to walk more than six kilometers to go to school.In Texas then,black people were treated __2__.They lived separately from white people,__3__Bessie was proud of her race.Bessie had to pick cotton and wash clothes to help earn money__4__her family.She was able to save __5__money and went to college in the state of Oklahoma.She had to leave college one year later because she did not have enough money to __6__her studies.But during that year,she __7__about flying.She read about the first flight of the Wright Brothers and the first American female pilot,Harriet Quimby.Bessie often thought about what it would feel like to__8__like a bird.When she was twenty­three,Bessie Coleman moved to Chicago,Illinois.There,she worked at several __9__at the same time to make a living.But she wanted to do something more__10__.She decided she was going to learn how to fly airplanes.She soon__11__that this was almost impossible.What flight school would__12__a black woman?She found that there were__13__in the United States.Bessie learned that she would have a better __14__in Europe.She began to__15__French at a language school in Chicago.She also__16__a higher ­paying job supervising(管理)a public eating place so she could save money.Soon after the end of World War I,Bessie Coleman __17__France.In France,she __18__a famous flying school,and she completed seven months of flight __19__there.Bessie__20__her international permit to fly in 1921 from the Federation Aeronautique International in France.She became the first black woman ever to get an international pilot’s license.[语篇解读] 本文是对世界上第一位黑人国际女飞行员Bessie Coleman的简介。

      1.A.big        B.differentC.stranger D.poor解析:逻辑推理题根据“Bessie had to walk more than six kilometers to go to school.” 以及后文说她必须帮助家里赚钱的语境可以推知她家很穷答案:D2.A.commonly B. unfairlyC.equally D.interestingly解析:逻辑推理题根据“They lived separately from white people”可以推断出黑人在当时的得克萨斯州并没有得到公平的对待答案:B3.A.then B.as C.but D.so解析:逻辑推理题虽然身为黑人,不能被公平对待,但Bessie还是喜欢她的种族答案:C4.A.to B.inC.without D.for解析:词语辨析题因为家里穷,Bessie不得不帮助家里挣钱,故选D答案:D5.A.a little B.allC.no D.too much解析:逻辑推理题根据后文“她一年后就退学”的语境可知她节省下来的钱不多答案:A6.A.spread B.changeC.improve D.complete解析:逻辑推理题。

      根据“she did not have enough money”的语境可知Bessie没有完成她的大学学业答案:D7.A.told B.wroteC.heard D.learned解析:逻辑推理题根据下文“She read about the first flight of the Wright Brothers and the first American female pilot,Harriet Quimby.”可知Bessie在上大学的那一年里通过学习对飞行有了一些了解答案:D8.A.look B.singC.fly D.live解析:词语辨析题Bessie常想,像鸟儿一样飞翔会是什么样的呢?答案:C9.A.choice B.jobsC.places D.ways解析:逻辑推理题根据“to make a living”的语境可知,Bessie为了谋生同时做了几份工作答案:B10.A.important B.necessaryC.famous D.difficult解析:逻辑推理题根据后文Bessie学开飞机的语境可知她想做一些更重要的事情答案:A11.A.predicted B.jokedC.realized D.doubted解析:词语辨析题。

      Bessie想学习开飞机,但她立即意识到对于一个黑人女性来说,这几乎是一件不可能的事情答案:C12.A.attracted B.acceptC.forgive D.offer解析:词语辨析题本句句意:有哪个飞行学校会接受一个黑人女性?答案:B13.A.several B.someC.many D.none解析:背景常识题在美国也从来没有过黑人女飞行员答案:D14.A.background B.moodC.chance D.family解析:词语辨析题虽然在美国似乎没什么希望,但Bessie了解到在欧洲会有更好的机会答案:C15.A.study B.teachC.introduce D.support解析:词语辨析题为了去欧洲学习飞行,Bessie开始学习法语答案:A16.A.created B.consideredC.refused D.took解析:词语辨析题根据后文“so she could save money”的语境可知,Bessie还得到了一份收入较高的工作答案:D17.A.looked forward to B.left forC.got away from D.turned to解析:词语辨析题。

      Bessie想去欧洲学习飞行,故第一次世界大战后,她就出发去了法国答案:B18.A.attended B.builtC.charged D.showed解析:固定搭配题在法国,她去了一所非常有名的飞行学校学习attend school意为“上学”答案:A19.A.watching B.trainingC.designing D.building解析:词语辨析题根据她是去学习开飞机的语境可知这里应该选B,表示飞行训练答案:B20.A.kept B.displayedC.earned D.gave解析:词语辨析题Bessie通过自己的努力,成为了历史上第一个获得国际飞行员执照的黑人女性答案:CⅡ.短文改错文中共有10处语言错误,每句中最多有两处错误涉及一个单词的增加,删除或修改增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词删除:把多余的词用斜线(\)画掉修改:在错的词下画一横线,并在其下面写出修改后的词注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分My favourite sport is football.I was a member of our school football team.We practise for three times every week and often watch football match on TV together.Play football not only makes us grow tall and strong but also give us a sense of fair play and team spirit.We must keep in minds that we play for the team instead ourselves.Also sport teaches us the important of obedience.Each player must obey the captain, which is the leader of the team.And they must not break the rules too often if we want to win the game.答案:My favourite sport is football.I a member of our school football team.We practise for three times every week and often watch football on TV together. football not only makes us grow tall and strong but also us a sense of fair play and team spirit.We must keep in that we play for the team instead ourselves.Also sport teaches us the of obedience.Each player must obey the captain, is the leader of the team.And must not break the rules t。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.