好文档就是一把金锄头!
欢迎来到金锄头文库![会员中心]
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本
电子文档交易市场
安卓APP | ios版本

(外研版)高中英语必修一同步练习:13(module3).doc

3页
  • 卖家[上传人]:工****
  • 文档编号:484963283
  • 上传时间:2024-01-31
  • 文档格式:DOC
  • 文档大小:35KB
  • / 3 举报 版权申诉 马上下载
  • 文本预览
  • 下载提示
  • 常见问题
    • 语篇提能阅读理解AIf you go into the forest with frien ds, stay with them. If you don't, you may got lost. If youget lost, this is what you should do. Sit dow n and stay where you are. Don't try to find your friends—let them find you. You can help them find you by staying in one place. There is another way tohelp your friends or other people find you. You can shout or whistle three times. Stop. Then shoutor whistle three times again. Any signal given three times is a call for help. Keep up shouting orwhistling. Always three times together. When people hear you, they will know that you are not justmaking a no ise for fun. They will let you know that they have heard your sig nal. They will give youtwo shouts or two whistles. When a sig nal is give n twice, it is an an swer to a call for help. If youdon't think that you will get help before night comes, try to make a little house with branches. Makeyourself a bed with leaves and grass. When you need some water, you have to leave your little branchhouse to look for it. Don't just walk away.Pick_off_small_bra nches_a nd_drop_them_as_you_walk_in_order_to_go_back_again_easily. When you arelost, the most importa nt thing to do is to stay in one place.1. Which signal is a call for help?A. Shouti ng here and there.B. Cryi ng twice.C. Shouting or whistling three times together.D. Whistli ng every where in the forest.答案与解析 C 细节理解题。

      根据文章第八句与第^一句"Any signal given three times is a call forhelp ”可知 C项正确2. When you hear two shouts or two whistles, you know that .A. some one is afraid of an ani malB. people will come to help youC. some one n eeds helpD. someth ing terrible will happe n答案与解析 B 细节理解题根据文章"When a signal is given twice, it is an answer to a callfor help ”可知 B项正确3. What's the meaning of the underlined sentence?A. Leave bran ches to find your way back.B. Pick off bran ches to build ano ther house.C. Use bran ches to make a bed.D. Drop bran ches to look for water.答案与解析 A句意理解题。

      根据上文提到的你要留下树枝找回原路,故 A项正确4. Which of the following statements is NOT true according to the passage?A. When we enter a forest, we can't go alone at our own will.B. If we get lost in a forest, we must stay where we are.C. When we are lost in a forest, shouting or whistling twice is enough.D. A signal given twice is regarded as an answer to a call for help. 答案与解析 C 是非判断题文章提到喊三回或吹口哨三回是求助信号,故 C 项不符文意BAmericans can travel almost anywhere they choose. But to protect its people, the government lists a few dangerous places where Americans cannot go. These places are unfriendly countries or countries at war. There, the traveler might not be safe. These countries are listed in a small book called a passport ( 护照) .This passport is a government request for the safety of its traveling people. It is also a government's pledge ( 保证 ) that the people will obey the rules of the host country.To receive a passport from the government, a traveler must prove that he is an American citizen ( 公民 ). An American cannot go abroad without a passport. Only certain close countries such as Canadaand Mexico do not ask for passports.Stuck ( 贴 ) inside the passport is the traveler's picture. Children traveling with their parents are included in one parent's passport.Thousands of people from the United States visit other countries every year. An American traveler might carry plane tickets, money, clothing and many other things. But the most important thing that he carries in another country is his passport.5. A passport is not needed when an American goes to .A. European countries B. dangerous areasC. Canada or Mexico D. Russia and China答案与解析 C 细节理解题。

      由文章第三段结尾 Only certain close countries such as Canada and Mexico do not ask for passports. 可知答案6. It can be inferred from the text that .A. Americans abroad need nothing except a passportB. children can't travel to foreign countriesC. a traveler is not safe in most countriesD. Americans travel abroad a lot答案与解析 D 推理判断题 由最后一段最后两句可知 A 错误;由倒数第二段“ Children traveling with their parents are included in one pare nt's passport ”可知 B 错误;由第一段可知 C 错误,不是 mostcountries ;通读全文可知美国人经常到国外旅游故答案为 D7. Which statement does the text lead you to believe?A. Some countries don't ask foreign visitors for passports.B. People should take good care of their passports.C. Money is more important than a passport.D. Children are never included in a passport.答案与解析 B 推理判断题。

      由文章最后一段 But the most important thing that he carries in another country is his passport. 可知答案8. Why does a traveler need a passport?A. He needs something more to carry when he travels.B. It helps the country to protect the people.C. He needs to have his picture taken more often.D. It helps the traveler to know where he will go.答案与解析 B 细节理解题由文章第二段开头 This passport is a government request for the safety of its traveling people. 可知答案。

      点击阅读更多内容
      关于金锄头网 - 版权申诉 - 免责声明 - 诚邀英才 - 联系我们
      手机版 | 川公网安备 51140202000112号 | 经营许可证(蜀ICP备13022795号)
      ©2008-2016 by Sichuan Goldhoe Inc. All Rights Reserved.